A2

Δυνατό φιλικό με Μακεδόνες ο Βότσης

Δυνατό φιλικό με Μακεδόνες ο Βότσης

Τους Μακεδόνες Αξιού θα υποδεχτεί την Πέμπτη στην έδρα του ο Ναύαρχος Βότσης.  Το  δυνατό φιλικό παιχνίδι (18.30) είναι το πρώτο φιλικό ματς για την ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη, η οποία ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της που αφορούσε την φυσική κατάσταση και ήρθε η ώρα του μονταρίσματος.

Votsis Deligianni odigies 2345deligianni-tourta-votsis-4444444

Στο μεταξύ μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την έμπειρη τεχνικό στην προπόνηση και από τις μεγάλες μορφές που πέρασαν από το γυναικείο βόλεϊ και την εθνική ομάδα, καθώς με αφορμή τα γενέθλια της, οι παίκτριες του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου, πρόσφεραν τούρτα μαζί με πολλές ευχές για υγεία και μακροημέρευση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βότσης απέκτησε φέτος την Διονυσία Τυφλιώρη από τον Άρη, την πασαδόρο Κατερίνα Γαβριηλίδου στη θέση της Λίτσας Χατζηεφραίμογλου που αποχώρησε και την Γεωργία Τσιούκαρη.

Παράλληλα ανανέωσαν την συνεργασία τους οι αθλήτριες: Γκρεμηλογιάννη Αγγελική, Θεοτή Αντωνία, Καταρντζή Ελπίδα, Λυκούδη Βασιλική, Παπαδοπούλου Γιώτα, Σακαράκη Ιφιγένεια, Σφυρίου Ειρήνη, Σωτηρίου Πηνελόπη, Φραγγουλίδου Σουζάνα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...