Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δυνατό πρώτο χτύπημα με Ανθούλη για Παναθηναϊκό

Δυνατό πρώτο χτύπημα με Ανθούλη για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός “θωράκισε” για τα καλά τη θέση της διαγώνιας, πριν καν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις- αποκτώντας την ταλαντούχα διαγώνια, Μάρθα Ανθούλη.

Μια μεταγραφή επένδυση αφού η Ανθούλη θεωρείται το “big thing” του ελληνικού βόλεϊ και όχι άδικα. Η 18χρονη άσος, ύψους 2.02, που ξεκίνησε την καριέρα της στον ΟΠΑΘ Περσέας, πέρασε από τον Άρη και φέτος σε μια εκπληκτική σεζόν φορούσε τη φανέλα της Θέτιδας Βούλας.

Η νεαρή διαγώνια ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο πολλών ομάδων σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά ο Παναθηναϊκός χωρίς να χαθεί χρόνος μέσω του χορηγού του τμήματος, Θάνου Αραγιάννη ο οποίος και ήταν αυτός που την προσέγγισε, κατάφερε εν συνεχεία να της αποσπάσει το “ναι”!

Οι Νταμπλούχες τη φετνή σεζόν είχαν σαφέστατο πρόβλημα στη θέση της διαγώνιας και αυτό το πρόβλημα μοιάζει να λύνεται τη νέα χρονιά με την Ανθούλη. Παράλληλα, η Ελληνίδα άσος απελευθερώνει τη θέση αυτή ώστε ο Παναθηναϊκός να κάνει τη διαφορά στα άκρα ή στο κέντρο (σ.σ η Κρος δεν θα παραμείνει) με ξένη προσθήκη από το πάνω ράφι!