Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δύο αγωνιστικές στον Χιμένες

Δύο αγωνιστικές στον Χιμένες

Με δύο αγωνιστικές τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τον Χαβιέ Χιμένες του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποβλήθηκε όταν στον αγώνα του «δικεφάλου» στη Σύρο, πέταξε ένα μπουκάλι στην εξέδρα.

Ήδη ο Κουβανός εξέτισε τη μια αγωνιστική την Τετάρτη με την Ορεστιάδα και απομένει άλλη μία στον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης:

«O πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ Πέτρος Καραγκουνίδης δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνος ΑΟ Φοίνικας – ΠΑΟΚ στις 6 Δεκεμβρίου 2015 και της έκθεσης κομισάριου αγώνος και λαμβάνοντας υπόψη την απολογία του εγκαλούμενου αθλητή Χαβιέ Χιμένες καθώς και τα έγγραφα που προσκόμισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των εγκαλουμένων επιβάλλει:

Στον εγκαλούμενο αθλητή, ποινή αποκλεισμού δυο (2) αγωνιστικών ημερών εκ των οποίων η πρώτη έχει ήδη εκτιθεί (κατά την 8η αγωνιστική) και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, για παράβαση των άρθρων 2 και 5Α του Ειδικού Πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ, σε συνδυασμό με το άρθρο 18 παρ.3 περίπτωση Γ & Δ του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ και απαλλάσσει το ΤΑΑ ΠΑΟΚ. Ο Χιμένες δεν αγωνίστηκε στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ορεστιάδα και δεν θα αγωνιστεί και στον αγώνα Ηρακλής – ΠΑΟΚ το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.»

Οι αποφάσεις των άλλων υποθέσεων θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.