A2

Ηλυσιακός: Δύο μήνες εκτός η Μπίλια

Ηλυσιακός: Δύο μήνες εκτός η Μπίλια

Νοκ άουτ για δύο μήνες θα μείνει τελικά η παίκτρια του Ηλυσιακού, Πωλίνα Μπίλια. Η αθλήτρια που τραυματίστηκε πριν 15 μέρες στο ματς με το Αιγάλεω και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, στάθηκε τυχερή στην ατυχία της. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι  υπάρχει πρόβλημα στην επιγονατίδα και δεν έχει υποστεί κάτι πιο σοβαρό, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Η Μπίλια σε όλο αυτό διάστημα θα κάνει εντατικές θεραπείες ώστε να επιστρέψει γερή και δυνατή από το 2017, μαζί με την επίσης μεγάλη άτυχη της φετινής σεζόν, την Στεφανία Μπέμπη.

Στον αγωνιστικό τομέα ο αήττητος Ηλυσιακός μετά το ρεπό του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει  στην έδρα του την Κυριακή το απόγευμα στις 19.00,  σε ντέρμπι κορυφής τον Πανιώνιο που έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα με 6/6 νίκες.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λιώσης που κοουτσάρει την αθηναϊκή ομάδα για έκτη σεζόν δήλωσε στον Volleyplanet για το παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της κατηγορίας που έχει έξι νίκες και έχει χάσει ένα σετ.

Ο Πανιώνιος είναι μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες του ομίλου και διαθέτει παράλληλα εκτός από ένα μεγάλο όνομα και βαριά φανέλα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους και ελπίζω ο κόσμος που θα έλθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει ένα ωραίο  παιχνίδι.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...