Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διώτη : “Άνετες και ελεύθερα κόντρα σε Ολυμπιακό”

Διώτη : “Άνετες και ελεύθερα κόντρα σε Ολυμπιακό”

Ο Πανναξιακός ολοκλήρωσε με χαμόγελα το πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα play-off των ημιτελικών και με μειονέκτημα έδρας καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό… Η Παναγιώτα Διώτη με δηλώσεις της στον ΑΡΤ FM 90,6 και την εκπομπή ΣΠΟΡ-ΣΚΟΡ-ΡΕΚΟΡ μίλησε για την φετινή χρονιά και τα παιχνίδια με τις “ερυθρόλευκες”…

Η τελευταία αγωνιστική ήταν αγωνιστική της….αγωνίας καθώς η 4η θέση μεταξύ Πανναξιακού και Άρη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τα….σετ.

Η διεθνή ακραία του Πανναξιακού Παναγιώτα Διώτα αναφερόμενη για το πως βίωσε την τελευταία αγωνιστική τόνισε “Την τελευταία αγωνιστική κάναμε το χρέος μας, αφού θέλαμε τη νίκη με 3-0 επί της Ηλιούπολης για να μπορούμε να ελπίζουμε στην είσοδό μας στην 4άδα. Από εκεί και μετά η αλήθεια είναι πως μετά τον δικό μας αγώνα καθίσαμε στο γήπεδο και περιμέναμε το αποτέλεσμα του Άρη με τον Ολυμπιακό. Βλέπαμε τον αγώνα στο live score και ευτυχώς πανηγυρίσαμε”.

Η Διώτη σχολιάζοντας το πρωτάθλημα με την λήξη της κανονικής διάρκειας του έδωσε τον τίτλο της ευχάριστης έκπληξης στον Άρη, δηλώνοντας πως ο απολογισμός για τον Πανναξιακό είναι θετικός…

Φέτος θεωρώ πως το πρωτάθλημα ήταν πιο δυνατό πό το περσινό για αυτό και δυσκολευτήκαμε και εμείς. Και ο Άρης και η Σαντορίνη ανέβηκαν φέτος, Για μένα ο Άρης θεωρώ πως ήταν ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος” τόνισε η έμπειρη ακραία συμπληρώνοντας “Ο απολογισμός για τον Πανναξιακό είναι θετικός τη φετινή χρονιά. Βέβαια δεν τελείωσε η χρονιά ωστόσο θεωρώ πως ο στόχος επιτεύφθει γιατί θέλαμε να μπούμε στην 4άδα”.

Αναφορικά με την συνέχεια και τα ημιτελικά κόντρα στις “ερυθρόλευκες” η Παναγιώτα Διώτη δήλωσε έτοιμη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα “Είμαστε πλέον απελευθερωμένες και πιστεύω στα ημιτελικά θα παίξουμε άνετες και πιο ελεύθερα. Όταν είχαμε επικρατήσει στη Νάξο του Ολυμπιακού αυτός είχε κάποια προβλήματα και ελλείψεις αλλά και εμείς θέλαμε τους βαθμούς και τους κατακτήσαμε. Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα εμφανιστεί πλήρης στα play-off των ημιτελικών. Εμείς όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα το προσπαθήσουμε. Ποτέ δεν ξέρεις. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και το ξέρουμε καλά. Έχει χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα του, όπως και εμείς και ελπίζω να δούμε ωραίους ημιτελικούς και καλό θέαμα και ο καλύτερος να περάσει…”.