A2

Δίπλα στους πρόσφυγες οι “κυανέρυθροι”

Δίπλα στους πρόσφυγες οι “κυανέρυθροι”

Για μια ακόμη φορά Πανιώνιος και Πάνθηρες δείχνοντας τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και γνωρίζοντας καλά το τι σημαίνει προσφυγιά και ξεριζωμός βρίσκονται δίπλα στους πρόσφυγες συγκεντρώνοντας τρόφιμα και ρούχα.

Σε μια αξιέπαινη όσο και συγκινητική κίνηση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου σε συνεργασία με την ομάδα βόλεϊ των “κυανέρυθρων” αλλά και τον τερματοφύλακα της ποδοσφαιρικής ομάδας  Νίκο Παπαδόπουλο.

Οι “Πάνθηρες” με αφορμή τον επερχόμενο αγώνα βόλεϊ του Πανιωνίου στην Μυτιλήνη θα βρίσκονται την Τετάρτη 12 :00 με 17:00 μπροστά από το Γαλαξία την Πλατεία Νέας Σμύρνης  συγκεντρώνοντας τρόφιμα αλλά και ρουχισμό προκειμένου το Σάββατο να παραδοθούν από τους ίδιους, τον Νίκο Παπαδόπουλου αλλά και την ομάδα βόλεϊ των “κυανέρθυρων” στους  πρόσφυγες που βρίσκονται στο νησί της Λέσβου.

Η ανακοίνωση των “Πανθήρων”

“O σύνδεσμος φίλων του Πανιωνίου “Πάνθηρες”, ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος και το Βόλλεϋ του Πανιωνίου, σας περιμένουν την Τετάρτη 12:00 με 17:00 μπροστά από το “Γαλαξία”, στην κεντρική πλατεία της Ν.Σμύρνης, ώστε να συλλέξουμε εφόδια για την ενίσχυση των μεταναστών που φτάνουν καθημερινά στη Μυτιλήνη.

Η πόλη-σημαιοφόρος της προσφυγιάς και η ομάδα της, στηρίζουν και απαλύνουν τον πόνο των μεταναστών. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου και οι Πάνθηρες θα συνοδέψουν το ανδρικό Βόλλεϋ στο ταξίδι τους στη Μυτιλήνη για αγώνα πρωταθλήματος, και προσωπικά θα παραδώσουν τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης σε κέντρο εθελοντών του νησιού.

Συλλογή εφοδίων θα πραγματοποιείται επίσης τη Τρίτη και την Πέμπτη στο Σύνδεσμο των Πανθήρων από τις 21:00″.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...