A2

Διπλή ανανέωση στο Αιγάλεω

Διπλή ανανέωση στο Αιγάλεω

Μετά τις ανανεώσεις με τις Έφη Ιωάννου, Κατερίνα Βλάχου, Εύα Μανώλικα, Ντίνα Αναστασιάδη, η διοίκηση του Αιγάλεω ανακοίνωσε  τη συνέχιση της συνεργασίας,  με τις Κατερίνα Κουλοπούλου, Μαρία Παλιοθοδώρου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Σίτι για τις δύο αθλήτριες:

«Ανανεώσεων συνέχεια για το Αιγάλεω. Η ακραία Κατερίνα Κουλοπούλου η MVP νεανίδα μας ανανέωσε με το Αιγάλεω κ θα συνεχίσει να δίνει χαρές κ επιτυχίες στο σύλλογό.

Επίσης η διαγώνιος Μαρία Παλιοθοδώρου θα φορέσει κ φέτος τα μπλε του city. Ευχόμαστε κ στις 2 αθλήτριες μας Υγεία κ πολλές επιτυχίες.»

 Η MVP Κουλοπούλου

Η 17 χρονη (1μ78) Κατερίνα Κουλοπούλου είναι αρχηγός της ομάδας κορασίδων του Αιγάλεω, έκλεψε την παράσταση με την εξαιρετική της απόδοση στο φάιναλ φορ νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ όπου οι γαλάζιες της Αγγελικής Αντωνιάδου κατέκτησαν τον τίτλο ενώ ανακηρύχθηκε MVP της διοργάνωσης. Με  όπλο το εκπληκτικό της σέρβις και την ηγετική της  προσωπικότητα, βοήθησε τα μέγιστα  στο πανελλήνιο φάιναλ φορ του Παλαμά αλλα και στην επική ανατροπή του Σίτι στον αντίστοιχο ημιτελικό του κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ,  κόντρα στον Άλιμο με 3-2  από 2-0.

Λόγω τραυματισμού απουσίασε από την προημιτελική φάση του παννεληνίου πρωταθλήματος. Στην ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται και η αδελφή της Έλενα Κουλοπούλου.

Koulopoulou korasides-00009Aigaleo neanides 0011111

Μετά την ανακοίνωση του Αιγάλεω, η Κουλοπούλου σχολίασε στον Volleyplanet:

«Ήταν μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες και δυνατές αθλητικές στιγμές. Πετύχαμε γρήγορα τον στόχο της παραμονής στην Α2, απελευθερωθήκαμε και κάναμε μερικά καταπληκτικά παιχνίδια.

Στα αναπτυξιακά τμήματα η 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων ήρθε ως επιβράβευση χρόνων σκληρής δουλειάς. Η πρόκρισή μας στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Κορασίδων κερδίζοντας το φαβορί Μαρκόπουλο σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, θεωρήθηκε έκπληξη για όλους τους άλλους εκτός από εμάς, που ξέραμε τι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε στο γήπεδο.

Το τι αξίζουμε άλλωστε το δείξαμε κερδίζοντας και τους πρωταθλητές Μακεδόνες Αξιού κατακτώντας την 4η θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων στην Ζάκυνθο. Καλύτερη προσωπική στιγμή για μένα στη σεζόν που έληξε, η βράβευσή μου σαν MVP στους τελικούς Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ και χειρότερη ο αμέσως μετά βαρύς τραυματισμός μου, που με άφησε εκτός προημιτελικών Πανελληνίου.

Όσον αφορά τη νέα περίοδο 20016-17, το Αιγάλεω θεωρώ ότι θα στοχεύσει όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλα τα Πρωταθλήματα που συμμετέχει. Υγεία να έχουμε όλες οι αθλήτριες και με πολλή δουλειά οι επιτυχίες θα έρθουν.»

Palaiothodorou karfi-098876Palaiothodourou kafes

Μαρία Παλιοθοδώρου η εντυπωσιακή

Αρκετές υποσχέσεις και προοπτικές για το μέλλον, άφησε τη σεζόν που πέρασε η Μαρία Παλιοθοδώρου. Η 19 χρονη διαγώνια (1μ82) με τον εντυπωσιακό σωματότυπο, ξεχώρισε με την εξαιρετική της απόδοση, το πάθος και την εκτελεστική ικανότητα που διαθέτει,  στην κατάκτηση του φάιναλ φορ νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ αλλά και στην αντίστοιχη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στον Παλαμά Καρδίτσας που η ομάδα της σπουδαίας τεχνικού, Αγγελικής Αντωνιάδου, απέκλεισε την ΕΑΛ και πέρασε στον τελικό κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Σε δηλώσεις της για την φετινή ανανέωση με το Σίτι, υποστήριξε στον Volleyplanet:

«Ως παίκτρια είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο.  το οποίο έχει μεγάλες δυνατότητες να φτάσει πολύ ψηλά και αυτό αποδεδείχθηκε πέρυσι, και στις κορασίδες και στις νεανίδες αλλά και στις γυναίκες.

Από ‘δω και πέρα θα πρέπει όλες μας να δουλέψουμε σκληρά γιατί κληρωθήκαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στην Α2 αλλά με την βοήθεια της προπονήτριας μας και όλων όσων μας στηρίζουν, ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...