Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δείπνησαν και μετά… ξέδωσαν (φωτ.)!

Δείπνησαν και μετά… ξέδωσαν (φωτ.)!
Η σεζόν ολοκληρώθηκε επιτυχημένα για τον Παναθηναϊκό με τη διοίκηση να παραθέτει την Πέμπτη (23/4) δείπνο στην ομάδα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε νυχτερινή έξοδος για τους παίκτες.
Στο φιλόξενο στέκι του Αμαρουσίου τα “Τρία Αδέρφια”, τα χαμόγελα και ικανοποίηση περίσσευαν στο στρατόπεδο του ΠΑΟ για μια αγωνιστική σεζόν ιδιαίτερα επιτυχή αφού η ομάδα του Ανδρεόπουλου ξεπέρασε τον εαυτό της, κάνοντας την υπέρβαση και φτάνοντας μια ανάσα από τα τελικά του πρωταθλήματος.
Αμέσως μετά το δείπνο -πάντως- οι παίκτες -που όλοι τη χρονιά ήταν προσηλωμένοι στο στόχο τους- συνέχισαν τη… νυχτερινή βόλτα τους στην Αθήνα, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 thanasis_pao
Το ευχαριστώ του Κουκ
Ο Αμερικανός ακραίος του Παναθηναϊκού, Μπράιαν Κουκ, που ομολογούμενως ξεχώρισε στη φετινή Volleyleague ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό μέσω του Facebook για το… ταξίδι αυτό: “Οι οχτώ τελευταίοι μήνες ήταν μια απίστευτη εμπειρία με όλα αυτά τα παιδιά (φωτ. βασική). Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν ο στόχος ήταν η αποφυγή του υποβιβασμού, όμως το να ολοκληρώνει τη σεζόν στην πρώτη τετράδα είναι τεράστια επιτυχία. Ακόμα δυο μέρες στην Αθήνα πριν επιστρέψω στην Καλιφόρνια. Ανυπομονώ αλλά ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για μια απίστευτη χρονιά -πρώτη για εμένα- ως επαγγελματίας αθλητής!