Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το… δείπνο παραμονής στην Κατερίνη (φωτ)

Το… δείπνο παραμονής στην Κατερίνη (φωτ)

Χαμόγελα και ανακούφιση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αμέσως μετά την επικράτηση επί της Νίκης Αιγινίου σε γνωστό στέκι στην Κατερίνη.

Με καλή διάθεση και απαλλαγμένοι από το βάρος της επίτευξης του στόχου, ο οποίος ήρθε μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ, προπονητικό τιμ και παίκτες δείπνησαν όλοι μαζί.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων μοιάζει πιο ανακουφισμένος από ποτέ δίπλα στον Τάκη Μαλακατέ, ο οποίος είναι ένας εκ των υποψηφίων που έχει καταθέσει ψηφοδέλτιο στο Πρωτοδικείο καθότι στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη δεν κατέβηκε κανένα ψηφοδέλτιο.

deipno_pao

Ανδρεόπουλος: «Τα παιδιά έτρωγαν σίδερα στο Αιγίνιο».

«Πράγματι κλείνει με καλό φινάλε η πιο δύσκολη σεζόν για τον Παναθηναϊκό όπου συνέβησαν πολλές αρνητικές συγκυρίες και η ομάδα ξεπέρασε τρία τεράστια εμπόδια. Πρώτον η ομάδα μέχρι και λίγες μέρες πριν το πρωτάθλημα δεν ήταν σίγουρο πως θα εξασφαλίσει τις άδειες συμμετοχές για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Φτάσαμε κοντά στο να μην αγωνιστούμε όπως έκανε το γυναικείο τμήμα αλλά δεν διαλυθήκαμε. Την ώρα που γίνονταν τιτάνιος αγώνας και διακανονισμοί σε πολλά μέτωπα ήρθε και η κατάρρευση του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ και το περιβάλλον επιβίωσης έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Όμως το καταφέραμε.

Δεύτερον μέσα στον Δεκέμβριο έγινε η απαγόρευση μεταγραφών την οποία οι παράγοντες του ΤΑΑ και οι επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του Παναθηναϊκού που βοήθησαν το τμήμα μπόρεσαν να κάνουν νέους διακανονισμούς και παράλληλα να μας βοηθήσουν για να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές μεταγραφικές κινήσεις στο μέτρο του δυνατού.

Τρίτον, ήταν η πίεση και η ανασφάλεια των πλέι άουτ που βάρυναν κάθε κίνηση των παικτών. Από την πρώτη μέρα ξέραμε πως θα παίξουμε πλέι άουτ και πως θα φτάσει η ημέρα που θα δώσουμε τον αγώνα «χωρίς αύριο» για την επιβίωση όπως αυτόν που δώσαμε στο Αιγίνιο. Για αυτό τα παιδιά έτρωγαν σίδερα σήμερα στο Αιγίνιο. Ούτε εμείς, ούτε οι παράγοντες, ούτε οι χορηγοί μας, ούτε ο κόσμος θέλει τον Παναθηναϊκό να παίζει μπαράζ επιβίωσης αλλά για να γίνεις μεγάλος πρέπει να τα ζήσεις όλα και να φτάσεις να παλεύεις για τα αυτονόητα. Αυτές είναι εμπειρίες ζωής για όλους μας που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο και τώρα έχουμε έναν ακόμα λόγο να δουλέψουμε σκληρά για να τον δούμε να ανακάμπτει», δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλςο στην επίσημη σελίδα της Λίγκας και πρόσθεσε αναφορικά με την επόμενημέρα, σχολίασε:

Για την “επόμενη μέρα” o Ανδρεόπουλος είπε: «Η πορεία της ομάδας μπορεί να ήταν δύσκολη αλλά ήταν καθαρή και είμαι περήφανος για τους αθλητές μου και τους συνεργάτες μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες που μας βοήθησαν και που ο Παναθηναϊκός τους χρωστάει πολλά, όπως και στα παιδιά του ΤΑΑ που τιμούν και έχουν αφιερωθεί στον σύλλογο. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρει σύντομα το δρόμο του και να τον δούμε στις θέσεις που του αξίζει να βρίσκεται».