CHAMPIONS LEAGUE

Δίψα τροπαίου για τις κυρίες (φωτ.)!

Δίψα τροπαίου για τις κυρίες (φωτ.)!

Στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που φιλοξενείται στην πόλη Στσέτσιν της Πολωνίας θα διασταυρώσουν την Κυριακή (5/4) τα ξίφη τους οι κυρίες της ιταλικής Γιαμαμάι Μπούστο Αρσίζιο και της τουρκικής Εξαζίμπασι. Παρακολουθήστε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: ΕΔΩ

Στον πρώτο ημιτελικό της σειράς οι κυρίες της Μπούστο Γιαμαμάι απλά χάλασαν τη… διάθεση των Πολωνών φίλων της οικοδέσποινας Κέμικ, αφού το 3-0 (25-21, 27-25, 25-21) δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης με εξαίρεση το δεύτερο σετ το οποίο ήταν κομβικό και το οποίο κατέκτησε η ιταλική ομάδα στις λεπτομέρειες. Ο Κάρλο Παρίσι ανέφερε μετά τη νίκη της ομάδας του:  “Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση. Είμαι ικανοποιημένος και με τον τρόπο που η ομάδα αντέδρασε στο τέλος των δυο σετ”.

busto busto1 busto2 busto3 busto4 busto5 busto6 busto7

Η Εξαζίμπασι του Τζιοβάνι Καπράπα πήρε μια τεράστια πρόκριση απέναντι στην πανίσχυρη Βακίφμπανκ με 3-1 (25-22, 16-25, 25-22, 25-22), παίρνοντας μια μικρή εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά στο Μπακού. Ο Ιταλός κόουτς μετά την πρόκριση τόνισε: “Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ίσως η άμυνα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη. Οι αθλήτριες παίρνουν το παιχνίδι, όχι ο κόουτς. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τη Γιαμαμάι”.

exazibasi exazibasi1 exazibasi2 exazibasi3 exazibasi4  exazibasi6