Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δύσκολα τα πράγματα για το Χάρι

Δύσκολα τα πράγματα για το Χάρι

Οι απογευματινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τρίτη (18/10) ο Ερνάντο Γκόμεζ δεν ήταν το ίδιο θετικές όσο οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών την Κυριακή το βράδυ.

Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν για την περίπτωση του Χάρι, ο οποίος είναι μεν μαχητής και είναι βέβαιο ότι θα επανέλθει αλλά το μεγάλο ερωτηματικό είναι το πότε. Ένα ερωτηματικό που απασχολεί τόσο τον ίδιο αλλά πολύ περισσότερο τον ΠΑΟΚ που βλέπει τον αρχικό του προγραμματισμό να πηγαίνει περίπατο εξαιτίας του ατυχούς συμβάντος.

Ακόμα και η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ δεν τοποθετεί κάποιο χρονικό όριο επιστροφής ενώ οι πληροφορίες μετά και τη μαγνητική εξέταση αναφέρουν ότι Χάρι θα είναι έτοιμος με το… νέο έτος, καθώς θα χρειαστεί έναν μήνα αποθεραπεία για να μπει σιγά σιγά στο παρκέ και άλλον έναν μήνα αποθεραπεία και προπόνηση έτσι ώστε να δοκιμάσει να αγωνιστεί.

Το ζητούμενο είναι ποια απόφαση θα πάρουν οι πρωταθλήτες… αν θα περιμένουν τον Βενεζουελάνο “πολεμιστή” ή αν θα χρειαστεί να αναζητήσουν λύση-ανάγκης για τη διαγώνιο.

Η ανακοίνωση:

“Μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αθλητής Ερνάντο Γκόμεζ, και με απόφαση του ιατρικού τιμ της ομάδας, ξεκινά  άμεσα θεραπεία για την αποκατάσταση του τραυματισμού. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε εύλογο χρόνο”.