A2

Δύσκολη νίκη για Παναχαϊκή

Δύσκολη νίκη για Παναχαϊκή

Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής επικράτησε με 3-0 σετ του Ερμή και παρέμεινε αήττητη με την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Το τρίποντο στα… σημεία πανηγύρισε η Παναχαϊκή κόντρα στον Ερμή ο οποίος πάλεψε σε όλο τον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω το ένα σετ.

Οι Αχαϊοί με κορυφαίους τους Νίκο Ρουμελιώτη και Βασιλάκο κατάφεραν με την εμπειρία τους και την ποιότητά τους σαν ομάδα να πάρουν τους κρίσιμους πόντους στο δεύτερο και τρίτο σετ και να κατακτήσουν το τρίποντο παραμένοντας αήττητοι στον  όμιλο τους.

Η γνώμη των πάγκων

Μανώλης Συνοδινός (προπονητής Ερμή):  «Από την κλήρωση ήδη σκεφτόμουν το σημερινό παιχνίδι, αφού παίξαμε απέναντι σε παιδιά με τα οποία έχω ζήσει πολλά στο παρελθόν. Είναι τιμή για τον Ερμή να αγωνίζεται με αντίπαλο την Παναχαϊκή που έχει στο ρόστερ της τόσο μεγάλους παίκτες. Στην ουσία ο Ερμής φέτος θέλει να περάσει την τάξη και η Παναχαϊκή να μπει στο Πανεπιστήμιο, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα».

Γιώργος Λυκούδης (προπονητής Παναχαϊκής): «Κάποιες φορές πρέπει να προσαρμοστείς και στον αντίπαλο, αυτή είναι η παγίδα φέτος. Ο Ερμής κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια και εμείς δυστυχώς φέτος προσαρμοζόμαστε στους αντιπάλους και κάνουμε πάρα πολλά λάθη. Το καλό είναι ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, έπαιξαν και πήραν μία ακόμα μάχη. Αν με ρωτήσετε αν είμαι ικανοποιημένος, για να είμαι ειλικρινής πώς δεν είμαι. Δεν υπάρχει δικαιολογία που κάναμε τόσα λάθη» και συμπλήρωσε «Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας και μάς στήριξε για την προσπάθεια που κάνουμε»

Tα σετ: 18-25,22-24, 24-26.
ΕΡΜΗΣ (Συνοδινός): Παπαχαραλαμπόπουλος, Βαλουξής, Μάρκου, Μποσγανάς, Μακρυγιάννης, Καρανικόλας, λίμπερο ο Γεωργακόπουλος, (Καρέλας, Μαθιουδάκης)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Μαυραγάνης, Ν. Ρουμελιώτης, Γεωργακόπουλος, Βλαχοστάθης, Μ. Ρουμελιώτης (λίμπερο), (Χρηστιάς, Μούρτζης, Καραμπέρης)

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...