Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δοκιμάζει τον Καρβάλιο ο Εθνικός

Δοκιμάζει τον Καρβάλιο ο Εθνικός

Άλαν Καρντόσο ντε Καρβάλιο, είναι το όνομα του Βραζιλιάνου διαγώνιου που δοκιμάζεται στον Εθνικό Αλεξ/πολης όπως σας πληροφόρησε την Κυριακή ο volleyplanet.

Ο Καρβαλιο είναι 26 ετών (γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1990) και έχει ύψος 1.93 μέτρα και αν ικανοποιήσει τον προπονητή Σάκη Μουστακίδη στις προπονήσεις και στα τεστ φυσικής κατάστασης, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της χρονιάς στη θέση του τραυματία Σούλαγιτς.

Αυτή την εποχή ο Καρβαλιο ανήκει σε ομάδα του Λιβάνου, αλλά δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδια και αυτό είναι που ανησυχεί τους ανθρώπους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενώ ειναι η αιτία που του ζητήθηκε να δοκιμαστεί πρώτα.

Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, όπου μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Πιο πριν είχε περάσει από το βραζιάνικο πρωταθλημα, όπου διακρίθηκε με την Παουλίστα και την Σάο Πάολο.

Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφορεί είναι ότι η δοκιμή του Καρβάλιο, είναι μια κίνηση από τον Εθνικο για να ασκηθεί πίεση στον αρχικά μεγάλο στόχο τον Βούλγαρο Μπόμπι Γιορντάνοφ, ο οποίος ζήτησε μια χρονική παράταση για να δώσει την τελική του απάντηση στην ομάδα του Έβρου.

Αν ο Καρβαλιο αποκτηθεί τελικά, θα κάνει ντεμπούτο με τον Άρη την  Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πηγή: thrakisport