Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δοκιμές το Μαρκόπουλο, νίκη το Αιγάλεω

Δοκιμές το Μαρκόπουλο, νίκη το Αιγάλεω

Φιλικό παιχνίδι με ανατρεπτικό χαρακτήρα ήταν αυτό μεταξύ του Αιγάλεω και του Μαρκόπουλου καθώς η ομάδα των Μεσογείων προηγήθηκε με 0-2, ωστόσο οι «κυανόλευκες» του City με ολική ανατροπή επικράτησαν 3-2…

Την ευκαιρία να βγάλουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους είχαν Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς και Αγγελική Αντωνιάδου στο φιλικό που φιλοξενήθηκε στο Αιγάλεω το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ένα φιλικό που μόνο φιλικό δεν ήταν καθώς το πάθος και η μαχητικότητα ξεχείλιζε από τις δύο ομάδες που φρόντισαν παρά το πρόωρο στάδιο της προετοιμασίας τους να προσφέρουν θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις.

Ο Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής στις «μικρές» τις ομάδας χρησιμοποίησε μόνο τις Λιάγκη και Αλεξάκου από τις βασικές του, ενώ από τον πάγκο παρακολούθησε τον αγώνα η Πορτορικανή πασαδόρος Βάσκες.

Από την άλλη προβλήματα απουσιών είχε και το Αιγάλεω καθώς η Αγγελική Αντωνιάδου δεν είχε στην διάθεσή της την κεντρική Έλσα Γρύσπου που θα είναι βασική στην Α2 και την νεαρή διαγώνια Μαρία Παλιοθοδώρου.

Η ομάδα των Μεσογείων έχοντας βασική διαγώνια την Λιάγκη με αποτελεσματικές επιθέσεις και πολύ καλό σερβίς φρόντισε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην υποδοχή των γηπεδούχων και με το 25-22 και 25-20 έκανε το 0-2.

Ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική, καθώς το Μαρκόπουλο πέρασε διαγώνια την Σιρίνινα και ακραία την Λιάγκη, το Αιγάλεω ανέβασε στροφές στην απόδοσή του και φρόντισε να βάλει δύσκολα στο Μαρκόπουλο.

city-filiko-markopoylo

Με αιχμή του δόρατος την Ιωάννου, το City έφθασε στο τρίτο στο 20-14 και στο τέλος με μπλοκ της έμπειρης διαγώνιας του Αιγάλεω στην Αλεξάκου έγινε το 25-21.

Οι γηπεδούχες με καλή ψυχολογία, μπλοκ και σερβίς συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε η Αντωνιάδου, φρόντισαν με το 25-19 να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Η ολική ανατροπή του Αιγάλεω ολοκληρώθηκε στο ταϊ-μπρέϊκ όταν και με το 15-11 έκαμψε την αντίσταση του Μαρκόπουλου που γνώρισε την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας.

ΑΙΓΑΛΕΩ : Βλάχου, Μπιτσάκου, Μανώλικα, Λαμπιτσάκη, Μολδοβανίδη, Ιωάννου, Οικονομοπούλου, (λ), Χαραλαμποπούλου, Μικελή, Κομβόκη, Αναστασιάδη,

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ : Καρακάση, Σιάκουλη, Αλεξάκου, Νικολογιάννη, Σιρίνινα, Λιάγκη, Μολδοβανίδη (λ), Δικαιούλια, Χαριτωνίδη, Μπαμπίρη.