DARK ROOM

Δόκτωρ Gomez, Mίστερ Harry (φωτό)

Δόκτωρ Gomez, Mίστερ Harry (φωτό)

Συναντήσαμε την οικογένεια Γκόμεζ στην παρθενική της φετινή της παρουσία σε εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ, στην Γλυφάδα και η σύζυγος του Χάρι, μας αποκάλυψε το μυστικό των φετινών σούπερ εμφανίσεών του, τη διπλή του ζωή αλλά και τη θυσία του τίτλου της “Μις Βενεζουέλα” στο βωμό της αγάπης.

Βλέποντας την Άντζι Μολίνα και τον Ερνάντο Γκόμεζ δίπλα δίπλα, καταλαβαίνει εύκολα ότι  το “κάπου εκεί έξω υπάρχει το άλλο μας μισό”, μάλλον δεν είναι μύθος. Το ταιριαστό ζευγάρι από τη Βενεζουέλα είναι αχώριστο εδώ και 17 χρόνια. Μαζί έκαναν μαζί τα πρώτα τους βήματα στο βόλεϊ, μαζί φόρεσαν το εθνόσημο στο στήθος τους και σήμερα χάρις στους δυο γλυκύτατους “καρπούς του έρωτα”, την 9χρονη Σοφία και την 3χρονη Χάνα, απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία.

molina_glyfada

«Παντρευτήκαμε το 2002 και όλα αυτά τα χρόνια δεν σταματήσαμε ποτέ να είμαστε μαζί. Αυτό είναι πολύ ωραίο, γιατί ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον ή τι θέλει ο καθένας και νομίζω πως είμαστε καλή ομάδα, ως γυναίκα και σύζυγος» παραδέχεται στο Volleyplanet και στην κάμερα της εκπομπής “Στο Φιλε” των καναλιών Νovasports η γλυκύτατη Άντζι, εν αναμονή του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στης Γλυφάδα, ένα γήπεδο που ο Ερνάντο Γκόμεζ έζησε στο παρελθόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, απίστευτες στιγμές.

Δίπλα της καθισμένες στην κερκίδα οι κορούλες της, σε αντίθεση με την μαμά-αθλήτρια του ΣΑΑΚ Ανατόλια, που ζει με τη δική της αγωνία το ματς, μάλλον βρίσκουν πιο ενδιαφέρουσες τις “εκπλήξεις’ των… αυγών Kinder, από τα “καρφιά” του μπαμπά. «Ως αθλήτρια κι εγώ του βόλεϊ καταλαβαίνω πολύ καλά και νιώθω το πάθος και την αδρεναλίνη όταν αγωνίζεται ο Χάρι και φυσικά αισθάνομαι τα πάντα ως παίκτρια» εξηγεί η Άντζι, που χάρις στην εμπειρία και το ενστικτό της δε διστάζει να χρίσει τον ΠΑΟΚ φετινό πρωταθλητή της Volleyleague.

gomez_molina

“Όλα μπορούν να συμβουν. Πρέπει να δουλεύεις σαν πρωταθλητής. Είναι πολύ δύσκολο, χρειάζεται πολύ δουλειά και μυαλό για να πας μπροστά. Και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δουλεύει πολύ καλά φέτος και φυσικά μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γιατί όχι…”.

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του άνδρα της, ο οποίος στην επιστροφή του στην Ελλάδα ξανά μετά από 11 χρόνια, τα δίνει όλα για ένα εντυπωσιακό come back με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. «Ο Χαρι δουλεύει πολύ σκληρά, έχει πειθαρχία σε όλη του τη ζωή νομίζω και τη φετινή χρονιά είναι πραγματικά εξαιρετικός γιατί όπως λέει κι ο ίδιος προσπαθεί να… επιστρέψει. Δεν ξέρω τι εννοεί… Αλλά δουλεύει πολύ καλά, είναι ευτυχισμένος τώρα, πραγματικά συγκεντρωμένος και είναι μια χαρά, γιατί πραγματικά, η ομάδα του παρέχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει όπως πρέπει τη δουλειά του».

molina 2

Ωστόσο, όσο κι αν ισχυρίζεται ότι ξέρει τον άνδρας της πολύ καλά, τελευταία ανακάλυψε ότι ο δυναμικός Γκόμεζ και “μπόμπερ” των γηπέδων που βλέπουμε φέτος,  μέσα του κρύβει έναν άλλο, τελείως διαφορετικό εαυτό. «Πριν από έναν-δυο μήνες του είπα: Βλέπω ότι έχεις δύο ζωές… Δύο διαφορετικά είδη ζωών… Ο επιθετικός άνδρας, που θέλει να σε… σκοτώσει όταν αγωνίζεται και αυτός στο σπίτι με τις κόρες μας” επισημαίνει η Μολίνα και εξηγεί ακριβώς τι εννοεί: “Εκεί όλα είναι ήρεμα και χαλαρά.

gomez_xalaros

Είναι διαφορετικά. Έχεις δύο ζωές. Είναι ακριβώς το αντίθετο με αυτό που είναι στο γήπεδο… Στο σπίτι κινείται σε πολύ αργούς ρυθμούς, είναι πολύ καλός μπαμπάς, βοηθάει σε όλες τις δουλειές του σπιτιού, κάνει babysitting και είναι πολύ καλός μάγειρας! Αλλά στο σπίτι είναι τόσο αθόρυβος …» αποκαλύπτει στο Volleyplanet η γλυκύτατη σύζυγος του Γκόμεζ, που ομολογεί όμως ότι λατρεύει εξίσου και τα δύο πρόσωπα του Χάρι.

ernando_gomez

Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε, που όχι μόνο είναι μαζί εδώ και 17 χρόνια, αλλά κυρίως γιατί για τον Ερνάντο θυσίασε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της ζωής της. Να φορέσει στα μαλλιά της το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας της χώρας της, να κερδίσει στα καλλιστεία τον τίτλο της MISS Venezuela!!!

molina

“Τη χρονιά που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να παίξει στον Ολυμπιακό, μαζί με άλλες τρεις συμπαίκτριές μου στην Εθνική ομάδα, δηλώσαμε υποψηφιότητα για τα καλλιστεία της χώρας μας. Πραγματικά όλη η προετοιμασία ήταν για εμάς μία μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία. Ως αθλήτριες ζούσαμε μέχρι τότε μία τελείως διαφορετική ζωή με προπονήσεις, αγώνες, κούραση και δεν είχαμε συνηθίσει στην περιποίηση, στα beaute και στο να φροντίζουμε τον εαυτό μας, όπως άλλες γυναίκες.

beauty contest

Για αυτό μας άρεσε πάρα πολύ, όλο αυτό που ζούσαμε με τα καλλυντικά, τα μαλλιά και όλα όσα χρειάζονταν να κάνει η καθεμιά για να είμαστε πιο όμορφες και να κερδίσουμε στο διαγωνισμό. Ώσπου ήρθα για ένα μήνα μαζί με τον Χάρι στο Πειραιά και δεν ξαναγύρισε πίσω…» δήλωσε η Άντζι στο Volleyplanet και πρόσθεσε ότι παρά τις αλλαγές του καιρού και μολονότι δεν έχει κάποια βοήθεια με τα παιδιά και τα σχολεία τους, περνάει πολύ καλά και στη Θεσσαλονίκη.