Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δωρεά Εθνικού σε σχολείο της Αλεξ/πολης

Δωρεά Εθνικού σε σχολείο της Αλεξ/πολης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, κατά την προχθεσινή επίσκεψη αντιπροσωπείας μελών του τοπικού Εθνικού, που δεν πήγαν στο σχολείο με “άδεια χέρια”.

Μέρες που ναι, ο προπονητής Σάκη Μπουστακίδη συνοδευόμενος από τους αθλητές Νικολά Μιγιαϊλοβιτς και Κώστα Βλαχόπουλο, παρουσία του Διευθυντή του σχολείου κ. Νίκο Βαλάση, παρέδωσαν το παλιό φιλέ του Εθνικού και καινούργιες μπάλες GALA, στο πλαίσιο της νέας δράσης της Volley League και της γνωστής εταιρείας μπαλών.

Ο κ. Βαλάσης αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτή την πρωτοβουλία, που αφορά την αξιοποίηση των παλιών φιλέ των ΤΑΑ, τα οποία αντικαταστάθηκαν λόγω νέας ονοματοδοσίας του πρωταθλήματος σε VolleyLeague«Πάμε Στοίχημα» .

Στη συνέχεια οι αθλητές έπαιξαν βόλεϊ, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, ενώ ο Σάκης Μουστακίδης με το δικό του μοναδικό τρόπο μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό και για το βόλεϊ προτρέποντάς τα σε αυτό και συμβουλεύοντάς τα, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη για την σχολική τους εφημερίδα.

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή, καθώς η εν λόγω δράση που πραγματοποιείται σε συνεργασία της Volley League και της της εταιρείαs GALA με τα TAA των ομάδων του πρωταθλήματος, θα συνεχιστεί τις προσεχείς εβδομάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα.