Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δωρεάν Wi-fi και διαγωνισμός #PAOVolleyDay

Δωρεάν Wi-fi και διαγωνισμός #PAOVolleyDay

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Internet κατά τη διάρκεια της αυριανής VolleyDay που έχει προαναγγείλει ο Ερασιτέχνης ενώ δημιουργήθηκε το hashtag #PAOVolleyDay με διαγωνισμό προκειμένου να διαδοθεί ακόμα περισσότερο η κίνηση αυτή.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου: “Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι το Σάββατο 7 Μαρτίου και κατά την διάρκεια των αγώνων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ στο βόλεϊ γυναικών και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ θα λειτουργήσει πιλοτικά υπηρεσία δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο (free wifi internet).

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα σύνδεσης για όλους τους συνδεδεμένους χρήστες και για μελλοντικές εκδηλώσεις, σας παροτρύνουμε να συνδεθείτε στο PAOFreeWifi και χωρίς να δηλώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο να έχετε μία ολοκληρωμένη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Ανεβάστε φωτογραφίες, φάσεις του αγώνα και βίντεο στα social media με το hashgtag: #PAOVolleyDay και μπείτε σε  κλήρωση για να κερδίσετε ένα διπλό εισιτήριο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ αντρών κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης”!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...