Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δραγουμάνου: «Με πάθος και ενθουσιασμό»

Δραγουμάνου: «Με πάθος και ενθουσιασμό»

Μετά από «διάλειμμα» ενός χρόνου στην Α2, οι Μακεδόνες Αξιού είναι εδώ! Με μεγάλη ανυπομονησία και ενθουσιασμό, το καμάρι του χωριού των Κυμίνων, περιμένει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1, κόντρα στον Άρη(22/10-17.00) με στόχο τη νίκη που θα της ανοίξει το δρόμο για γρήγορη παραμονή και μια πιο ανταγωνιστική πορεία

Αρμόδια για να σχολιάσει την επιστροφή του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ είναι  η Μαριαλένα Δραγουμάνου.  Η εξαιρετική 24χρονη ακραία (1μ80) αρχηγός και σπουδαίο «υπερόπλο» του νεοφώτιστου συλλόγου, υποστήριξε στον Volleyplanet:

dragoymanou-karfi-4567890Dragoymanou files-098

«Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 μετά από μια περιπέτεια στην Α2 γύρισε και παλι εκεί που ανήκει , στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου πρωταθλήματος. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι αρκετά καλό και  όλοι διοίκηση, προπονητικό team  άλλα και οι αθλήτριες είμαστε ενθουσιασμένες και  περιμένουμε με ανυπομονησία και ενθουσιασμό  το πρώτο σέρβις της φετινής χρονιάς.

Dragoymanou me pathos-890makedones-axiou-koupa-34567

Αισιοδοξούμε ότι με την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά με τον προπονητή μας, Μανώλη Σκουλικάρη και τους συνεργάτες του Στυλιανίδη, Καραγκιοζίδη, το μεγάλο  ατομικό ταλέντο που διαθέτουμε και την τεράστια δίψα για διάκριση που έχουμε ως  σύνολο, θα καταφέρουμε να κρατήσουμε αρχικά την ομάδα στην κατηγορία και αν μας επιτρέψουν τα αποτελέσματα, να κλείσουμε το μάτι  σε υψηλότερες θέσεις. Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων μας  είναι να έχουμε υγεία.»

makedones-xairtismoi-789999makedones-aksioy-skoulikaris-filiko-456789

Ελληνικός κορμός και λάτιν ταπεραμέντο

Βλέποντας το φετινό ρόστερ των Μακεδόνων, εύκολα μπορεί  κάποιος να διαπιστώσει ότι η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ελληνικό κορμό αλλά και δύο σπουδαίες Νοτιοαμερικάνες αθλήτριες (Σαγκαρντια-Τοάτζι) που έφερε με μεγάλες οικονομικές θυσίες  στα Κύμινα, η διοίκηση Ποντίκα.

makedones-sezon-2016-17-345678skoulikaris-time-4567890

Το «βαρύ πυροβολικό» των Μακεδόνων, τόνισε για το φετινό ρόστερ: « Είναι πολύ καλό το φετινό ρόστερ μας  το οποίο διαθέτει βάθος ,πλουραλισμό, έντονα ελληνικό χρώμα αφού διατηρήθηκε ο βασικός κορμός που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο ενώ μετά από επιλογή του προπονητή μας κ. Σκουλικάρη,  αποκτήθηκαν δύο πολύ καλές ξένες παίκτριες,  που όντως μας έχουν δώσει λάτιν ταμπεραμέντο.

Και η Αργεντίνα η πασαδόρος η  Κλαρίσα (Σαγκάρντια) και η Βραζιλιάνα η Τοάτζι είναι δυο πολύ σπουδαίες αθλήτριες με υψηλή τεχνική που θα μας βοηθήσουνε καθοριστικά  στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.Η ένταξη των δυο ξένων παικτριών στο περιβάλλον της ομάδας  έγινε πολύ γρήγορα και είμαστε πολύ ευχαριστημένες για αυτό.»

makedones-me-koupes-3456789makedones-eal-filiko

 Θα υποφέρουν στην έδρα μας

Η Κοζανίτισα φιλόλολογος που κάνει τα αντίπαλα μπλοκ να υποφέρουν,στάθηκε και στην μεγάλη επιστροφή των Μακεδόνων στην φυσική της έδρα, το κλειστό των Κύμινων το οποίο ήταν κλειστό περίπου για τρία χρόνια, στοιχείο που κόστισε τον υποβιβασμό από την Α1 την περίοδο 2014-15.

makedones-sagkarntia-me-paidia-0005makedones-axiou-trapezi-000987

«Ένα άλλο στοιχείο που θα ήθελα να επισημάνω είναι το γήπεδο. Η επιστροφή στο κλειστό των Κύμινων, το «σπίτι» μας, δίνει έξτρα ώθηση αφού μπορούμε να κάνουμε καθημερινά προπονήσεις στην έδρα μας και δεν γυρίζουμε σαν τσιγγάνοι σε ξένα γήπεδα.

Θεωρώ τα Κύμινα μια δύσκολη έδρα που θα υποφέρει κάθε αντίπαλος που θα έρχεται να παίξει. Παράλληλα περιμένουμε ο κόσμος  του χωριού να μας αγκαλιάσει, τον θέλουμε κοντά μας και με την στήριξη του πιστεύω ότι θα του προσφέρουμε μεγάλες  συγκινήσεις και ωραίο θέαμα.

pontikas-me-dragoumanoy-spanoy-980dragoumanou-me-veliou-giannoyli-stefanidou-88888

Όσον αφορά την φετινή εικόνα του πρωταθλήματος, δεν πιστεύω σε πολλά φαβορί, πλην από τις ομάδες που θα παλέψουν για  την πρώτη τετράδα. Για τις υπόλοιπες νομίζω ότι θα γίνει ένα σκληρό πρωτάθλημα που θα υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις  στον βαθμολογικό πίνακα και δεν θα λείψουν οι συνεχείς και πολλές εκπλήξεις.»

Φαβορί ο Άρης

Όσο αναφορά την πρεμιέρα κόντρα στον Άρη το Σάββατο, στο κλειστό της Μίκρας, η Δραγουμάνου, πρόσθεσε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι παίζουμε με τον Άρη στην έδρα του πιστεύω ότι όπως όλα τα τοπικά έτσι και αυτό θα είναι μια δυνατή μονομαχία.

Φαβορί είναι ο Άρης, ο οποίος είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει αξιόλογες αθλήτριες αλλά σαν αρχηγός πιστεύω πολύ στις δυνατότητες το ταλέντο και τον ενθουσιασμό μας.

Ελπίζω τα στοιχεία που δουλέψαμε στις προπονήσεις να μας βγουν στο παιχνίδι και γιατί όχι να κάνουμε την έκπληξη. Από εκεί και πέρα εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος.Εύχομαι σε όλες τις ομάδες εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...