Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δραγουμάνου: «Βήμα παραμονής η νίκη με Θήρα»

Δραγουμάνου: «Βήμα παραμονής η νίκη με Θήρα»

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζουν οι Μακεδόνες Αξιού, μετά την μεγάλη χθεσινοβραδινή επιτυχία  τους  να λυγίσουν με 3-2  την  περυσινή δευτεραθλήτρια της Α1, ΑΟ Θήρας.

Η «πρώτη κυρία» της ομάδας, η ακραία,  Μαριαλένα Δραγουμάνου, η οποία είχε εκπληκτική απόδοση στη μεγάλη βραδιά του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου και τελείωσε τις καθοριστικές επιθέσεις όταν η μπάλα ζύγιζε 100 κιλά από το άγχος δήλωσε στον Volleyplanet για τον ιστορικό θρίαμβο που πέτυχε η ομάδα της : “Ήταν μια πολύ μεγάλη βραδιά για μας. Κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια σπουδαία  ομάδα από τα φαβορί του φετινού  τίτλου και νομίζω ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα παραμονής.

Όλες οι παίκτριες παίξαμε δυνατά, αποφασιστικά , με τρομερό πάθος ,στα όρια μας. Είχαμε κάνει καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα και είχαμε πει να μπούμε δυνατά στο ματς, συγκεντρωμένα, να είμαστε ανταγωνιστικές και να μην επηρεαστούμε από το όνομα του αντιπάλου μας.»

Το «πυρηνικό» όπλο των Μακεδόνων που ‘έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, στους τελευταίους καθοριστικούς πόντους  στο χιτσκοκικό  ται μπρέικ, αφιέρωσε τη νίκη στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού των Κυμίνων: « Ήταν εκπληκτικός ο κόσμος . Μας έδωσε τεράστια ώθηση για τη νίκη. Κυριολεκτικά ήταν ο έβδομος παίκτης  που μας έσπρωξε στη νίκη. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε και στα επόμενα ματς.  Για τη συνέχεια, στόχος της ομάδας είναι να είναι ανταγωνιστική ,να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για την παραμονή στην κατηγορία και να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Είχα πει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι στα Κύμινα δεν θα περνάει κανείς καλά και αυτό αρχίζει να βγαίνει.»

makedones-pontikas-me-klarisa-toatzi-04444

Ποντίκας:”Συγκλονιστικός κόσμος”

Στην καταλυτική προσπάθεια του κόσμου στάθηκε και ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Ποντίκας  (φωτό με Σαγκάρντια-Τοάτζι μετά το  ματς) ο οποίος σε δηλώσεις του στον Volleyplanet  για το παιχνίδι, σχολίασε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του, ήταν συγκλονιστικός και βοήθησε τις παίκτριες μας να φτάσουν στη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως  είναι ο ΑΟ Θήρας.

Με τέτοια ατμόσφαιρα από την έδρα μας δεν θα περάσει κανείς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια  σε όλα τα κορίτσια μας για το πάθος και την ψυχή που έβγαλαν μέσα στο ματς για να παρουμε αυτο τοπολύτιμο δίποντο. Πρώτος στόχος συνεχίζει να είναι η παραμονή μας.»

makedones-dimarxos-pontikas-000765

Βραβεύσεις σε Δήμο και ΑΟ Θήρας

Πριν την έναρξη του αγώνα , η Διοίκηση των Μακεδόνων δια του προέδρου Νίκου Ποντίκα, βράβευσε τον Δήμαρχο του Δήμου Δέλτα, Μίμη Φωτόπουλο, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη στήριξη στο σύλλογο των Μακεδόνων και την καταλυτική του συμβολή στην αδειοδότηση του γηπέδου των Κυμίνων.

Επίσης τίμησε δύο αθλήτριες που τίμησαν την φανέλα της ομάδας τα προηγούμενα έτη και συνέβαλαν στις επιτυχίες της και ήδη αθλήτριες του ΑΟ Θήρας, την Όλγα Βεργίδου και την Ναταλία Μεταξά.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...