ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δρακουλίδου μέσα και φιλικά με Ρουμανία

Δρακουλίδου μέσα και φιλικά με Ρουμανία

Μετά το χθεσινό ρεπό η Εθνική Γυναικών επέστρεψε στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Κροατία.

Από τη Δευτέρα οι προπονήσεις διεξάγονται με την παρουσία της Κωνσταντίνας Δρακουλίδου, καθώς η πασαδόρος του Πανναξιακού ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή που από την περασμένη Κυριακή βρίσκεται στην Σκάλα Λακωνίας.

Επίσης οριστικοποιήθηκαν οι φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την Ρουμανία. Οι δύο πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη στην Σκάλα, ενώ στις 24 Μαΐου ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό των Μολάων (κοινή ώρα έναρξης στις 18:00).

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
18/07/2024

Ιστορική συμφωνία Καραμπέτσου-Βρούτση: Πολυδύναμο ΟΑΚΑ, Τ4 Μίκρας και μία Ολυμπιακή Εγκατάσταση παραχωρούνται στην ΕΟΠΕ για τις Εθνικές ομάδες

Ιστορική ημέρα η σημερινή για το Ελληνικό βόλεϊ και τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ όλων των κατηγοριών καθώς ο υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε...