Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δρακουλίδου : Θα προσπαθήσουμε περισσότερο (vd)

Δρακουλίδου : Θα προσπαθήσουμε περισσότερο (vd)

Αισιόδοξη για τη νέα χρονιά και τον Β γύρο του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών δήλωσε στην κάμερα του Volleyplanet η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου των Μακεδόνων Αξιού.

Ο απολογισμός του πρώτου γύρου βρίσκει τις Μακεδόνες Αξιού στην πρότελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η 18χρονη πασαδόρος της ομάδας Κωνσταντίνα Δρακουλίδου εμφανίστηκε αισιόδοξη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο νεαρή αθλήτρια των Μακεδόνων Αξιού σχολιάζοντας τον πρώτο γύρου υπογράμμισε «Η αλήθεια είναι πως ήμαστε μια νεανική ομάδα σε σχέση με τις προηγούμενες  χρονιές. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δουλεύουμε πάρα πολύ, υπάρχει θέληση, έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα. Σε όλα τα παιχνίδια δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Όσο για την συνέχεια και τον Β γύρο η Δρακουλίδου υπογράμμισε «Για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε ίσως θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο… Περιμένουμε να ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου ο δεύτερος γύρος, ώστε να κάνουμε μια καλύτερη πορεία και να μπορέσουμε να σωθούμε στην κατηγορία».

Παράλληλα η νεαρή πασαδόρος δήλωσε πως όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία…

«Η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε πάρα πολύ από όλα τα κορίτσια και τους προπονητές. Μας παροτρύνουν να βγάζουμε κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό μας και για αυτό ήμαστε αισιόδοξοι για τον επόμενο γύρο.  Εύχομαι στην ομάδα μου και σε όλα τα κορίτσια, υγεία πάνω από όλα, να ήμαστε χαρούμενες και να συνεχίζουμε με θέληση και πάθος  αυτό που κάνουμε. Ο κόσμος πάντα μας στηρίζει και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πολύ αγάπη» τόνισε η Κωσταντίνα Δρακουλίδου.