Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δράση σε Ζηρίνειο, Μίκρα και Αιγίνιο

Δράση σε Ζηρίνειο, Μίκρα και Αιγίνιο

Το δεύτερο σκέλος της 9ης αγωνιστικής θα παιχθεί σε Αθήνα, Αιγίνιο και Θεσσαλονίκη με την Κηφισιά, Νίκη Αιγινίου και Ηρακλή να φιλοξενούν Παναχαϊκή, Εθνικό και Παμβοχαϊκό αντίστοιχα.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Στο Ζηρίνειο η Κηφισιά υποδέχεται την Παναχαϊκή σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς και οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν 3 ήττες στα τελευταία τους παιχνίδια και απέναντι στην Παναχαϊκή είναι ευκαιρία να… «ρεφάρουν» για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Λιβαθηνός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του με τον έμπειρο πασαδόρο να τονίζει  «Τα περιθώρια έχουν στενέψει αλλά εμείς σε κάθε αγώνα κάνουμε κατάθεση ψυχής. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Το Ζηρίνειο είναι ιδιαίτερο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την υποδοχή μας και να ρισκάρουμε στο σερβίς. Για να νικήσεις την Κηφισιά πρέπει να έχεις διάρκεια και πείσμα αλλά και πολλές λύσεις ώστε να ξεπερνάς τις δύσκολες στιγμές που φέρνει πολλές φορές η ένταση και η κούραση».

Από την πλευρά της η Παναχαϊκή θέλει να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από τον αγώνα και να κάνει μια νέα αρχή για την σωτηρία της. Στόχος των Αχαϊών είναι να πάρουν την πρώτη τους νίκη με τον τεχνικό της ομάδας Παναγιώτη Παπαδόπουλο να δηλώνει «Τα περιθώρια έχουν στενέψει αλλά εμείς σε κάθε αγώνα κάνουμε κατάθεση ψυχής. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Το Ζηρίνειο είναι ιδιαίτερο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την υποδοχή μας και να ρισκάρουμε στο σερβίς. Για να νικήσεις την Κηφισιά πρέπει να έχεις διάρκεια και πείσμα αλλά και πολλές λύσεις ώστε να ξεπερνάς τις δύσκολες στιγμές που φέρνει πολλές φορές η ένταση και η κούραση».

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Με την ομάδα να βρίσκει πολύ καλό ρυθμό άπαντες θέλουν να διεκδικήσουν μια ακόμη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην παραμονή της στην Volleyleague.

Με εξαιρετική εμφάνιση στα μέχρι τώρα παιχνίδια η Νίκη έχει δείξει πως είναι έτοιμη να πάρει μια ακόμη νίκη με τον Θανάση Στράντζαλη να υπογραμμίζει «Έχουμε ξεπεράσει κάθε αισιόδοξο υπολογισμό στη συγκομιδή βαθμών αλλά αυτό δεν πρέπει να μας χαλαρώσει. Οι διαφορές των ομάδων σε αγωνιστικό και βαθμολογικό επίπεδο δεν είναι πολύ μεγάλες. Για αυτό εάν καταφέρουμε να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα θα ξεφύγουμε για τα καλά και θα κοιτάμε θέση μέσα στην 8αδα. Οι φίλαθλοι μας έχουν χαρεί πολύ με τις νίκες μας και αναμένεται να μας στηρίξει. Ο Εθνικός έχει ιδιαίτερο αγωνιστικό προφίλ, παλεύει όλα τα σετ. Τώρα που δεν έχουμε πίεση περιμένω να παίξουμε πιο απελευθερωμένα και πιο ποιοτικά».

Οι «κυανόλευκοι» του Πειραιά θέλουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι συνεχίζοντας τις καλές τους εμφανίσεις.

Ο Σάκης Ψάρρας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα περιμένει το κάτι παραπάνω από τους παίκτες του δηλώνοντας «Η ομάδα μου έχει πράγματι ενθουσιασμό αλλά δεν έχει εμπειρία για αυτό υπάρχουν και αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Οι διαφορές από την περσινή σεζόν που είχαμε νικήσει στα μπαράζ ανόδου είναι μεγάλες οπότε δεν γίνεται σύγκριση. Η Νίκη έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και θα πρέπει να πιέσουμε στο σερβίς για να γίνουμε ανταγωνιστικοί».

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Στην Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό σε ένα ανοικτό παιχνίδι σε όλα τα αποτελέσματα.

Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν σε καλή αγωνιστική κατάσταση κερδίζοντας στην Πάτρα την Παναχαϊκή και θέλουν να πάρουν την 6η τους νίκη στην κατηγορία που θα τους κρατήσει κοντά στην  4άδα.

Ο Γιάννης Ορφανός αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ομάδα του Βραχατίου τόνισε «Έχουμε βάλει νέο στόχο την κατάκτηση νικών στους αγώνες με τον Παμβοχαϊκό και τον Εθνικό Πειραιώς. Εάν το καταφέρουμε θα πατήσουμε πολύ γερά. Ο Παμβοχαϊκός μπορεί να είναι στις τελευταίες θέσεις αλλά αδικείται. Είναι ομάδα που στη μέρα της μπορεί να σου κάνει ζημιά και επίσης είναι βέβαιο πως θα ενισχυθεί. Οπότε είναι καλό που παίζουμε τώρα και πιθανή νίκη θα έχει μεγάλη αξία»

Ο Παμβοχαϊκός έχοντας ξεκινήσει με διαφορετικές βλέψεις καλείται να πάρει ότι μπορεί από την αναμέτρηση και να απομακρυνθεί από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ήδη ξεκίνησαν οι κινήσεις ενίσχυσης με την απόκτηση του Ολιβεϊρα με τον Νίκο Παλέντζα να είναι το πρόσωπο του αγώνα αφού θα αντιμετωπίσει την ομάδα από όπου αναδείχθηκε.

Ο διαγώνιος του Παμβοχαϊκού υπογράμμισε : «Ο Ηρακλής είναι παραδοσιακή δύναμη με πολύ δυνατή έδρα. Εφέτος ειδικά έχει καλή ομάδα με έμπειρους Ελληνες που δεν κάνουν εύκολα λάθη. Πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στον διαγώνιο τους, Τόλη Αρμενάκη. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να έχουμε συγκέντρωση και διάρκεια. Προερχόμαστε από ήττα στην έδρα μας και γενικά θέλουμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

18:30 ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

19:00 ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ

20:00 ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ