ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δρίκος : «Εμπειρία για όλους μας»

Δρίκος : «Εμπειρία για όλους μας»

Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι για τη συνέχεια της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκαν στην συνέντευξη τύπου Σωτήρης Δρίκος και Μενέλαος Κοκκινάκης, εν αντιθέσει με τους Φλάβιο Γκουλινέλι και Μίκαλ Μάσνι που δήλωσαν απογοητευμένοι απο το τρόπο που ήρθε η ήττα τους.

Ο Σωτήρης Δρίκος σχολιάζοντας την παρουσία της Ελλάδας στο Τέπικ και τον αγώνα τόνισε «Είμαστε ικανοποιημένοι για τα αποτελέσματα που φέραμε στο Τέπικ. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τους φιλάθλους μας, αλλά και για εμάς. Είχαμε μια καλή αρχή, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάτι που μας ανάγκασε να κάνουμε πολλές αλλαγές από τον πάγκο και να πάει το παιχνίδι στα πέντε σετ. Και οι δύο ομάδες ήταν κουρασμένος και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Ο αρχηγός της Εθνικής, Μενέλαος Κοκκινάκης, τόνισε από την πλευρά του «Στα δύο πρώτα σετ, κάναμε πολλά εύκολα λάθη μέχρι να βρούμε  τον τρόπο να αντιδράσουμε και να κάνουμε την ανατροπή φθάνοντας στη νίκη. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε και πράγματα για να βελτιώσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας στην Ελλάδα που έχουν παρακολουθήσει τους αγώνες μας και με ενθουσιασμό  να μας στηρίξουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη στη συνέχεια του World League».

Ο προπονητής της Σλοβακίας Φλάβιο Γκουλινέλι αναφερόμενος στον αγώνα δήλωσε «Οι παίκτες μου θα πρέπει να έχουν περισσότερη αποφασιστικότητα. Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι που χάνουμε ενώ έχουμε το προβάδισμα με 2-0. Για μένα και χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια και τη νίκη της Ελλάδας, αλλά είμαστε υπεύθυνοι για την ήττα μας».

Ο αρχηγός των Σλοβάκων Μίκαλ Μάσνι τόνισε «Στόχος του παιχνιδιού μας ήταν να τελειώσουμε με τρία ή τέσσερα σετ τον αγώνα.  Δεν ήταν δυνατό να κρατούσαμε τον ίδιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Θα συνεχίσουμε στις προπονήσεις να  δουλέψουμε με μεγαλύτερη ένταση προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη μας».