ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δρίκος : «Πικρία για τον αποκλεισμό»

Δρίκος : «Πικρία για τον αποκλεισμό»

Με περίεργα συναισθήματα αποχώρησαν από το Dvorana Tabor Σωτήρης Δρίκος και οι διεθνείς μας καθώς άπαντες πικράθηκαν από τον αποκλεισμός από το Final 4 του European League και κυρίως από τις χαμένες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στα δύο παιχνίδια του Μάριμπορ.

«Είχαμε τις ευκαιρίες μας όπως και χθες, αλλά μας πίεσαν πάρα πολύ από το σερβίς και χάσαμε εύκολα τις διαφορές ειδικά στο δ’ σετ αλλά σε εκείνο το σημείο παίζουν πολλά ρόλο όπως η κούραση και η απειρία. Εμείς είχαμε τρεις περιφερειακούς 22 και 20 χρονών οι οποίοι κράτησαν αρκετά καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα», είπε ο Σωτήρης Δρίκςο μετά το τέλος του αγώνα και συμπλήρωσε «Μένει μια πίκρα γιατί θέλαμε να προκριθούμε και σίγουρα στην απόδοση μας υπήρχαν κενά, αλλά μεγάλα παράπονα δεν μπορούμε να έχουμε για αυτό που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συνολική προσπάθεια κι ειδικά για το τελευταίο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Τόλης Αρμενάκης σημείωσε «Είχαμε τις ευκαιρίες και χθες και σήμερα και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και τα δύο ματς, αλλά οι Σλοβένοι ήταν πιο ψύχραιμοι στα σετ που παίχθηκαν στον πόντο και το πληρώσαμε».

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
22/05/2024

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

Μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραχώρησε στην κάμερα του volleyball.gr την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός...