Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο «πράσινος» Δρογκάρης και το «ψυχρό» Μετς

Ο «πράσινος» Δρογκάρης και το «ψυχρό» Μετς

Η τριμελής επιτροπή του ΤΑΑ Παναθηναϊκός πέραν των διακανονισμών προσπαθεί να κλείσει την ίδια στιγμή το ρόστερ της νέας σεζόν αλλά και τα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα όπως αυτό της έδρας.

Οι “πράσινοι” που έμειναν από.. πάσα καθώς ο Μαρούλης υπέγραψε στο Φοίνικα Σύρου αλλά και λίμπερο αφού ο Δαρίδης πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, θα πορευτούν στο νέο πρωτάθλημα με τον Γιώργο Δρογκάρη πασαδόρο και τον Κόνραντ Γκούζντα λίμπερο αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα είναι βέβαιο ότι το ρόστερ του ΠΑΟ θα έχει το λιγότερο τρεις ξένους μαζί με τους Πανταλέων, Μπέλο, Ανδρεόπουλο junior και Ρουσόπουλο.

Στο.. θέμα της έδρας η Κυψέλη μοιάζει απαγορευτική λόγω των χρημάτων που ζητάει και που φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά δεν υπάρχουν. Έτσι, η διοίκηση του ΤΑΑ ζήτησε από το Δήμο Αθηναίων το κλειστό του Μετς (φωτό αρχείου 2012), μια έδρα “ψυχρή” τα τελευταία χρόνια για τα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου όσο και για τον κόσμο. Ωστόσο ένα μεγάλο στοίχημα για φέτος θα είναι η στήριξη του κόσμου αφού η χρονιά -εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει και το σκόπελο της ΕΕΑ- αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη σε όλα τα επίπεδα.