A2

ΕΑΠ : «Μαζεύουμε Καπάκια Χαρίζουμε Αμαξίδια»

ΕΑΠ : «Μαζεύουμε Καπάκια Χαρίζουμε Αμαξίδια»

Μια σημαντική πρωτοβουλία που δείχνει την κοινωνική ευαισθητοποίησή της ξεκινά η ΕΑ Πατρών καθώς στηρίζει την Prosvasis.co τοποθετώντας κάδους συλλογής για καπάκια νερών, χυμών και αναψυκτικών για την αγορά αμαξιδίου.

Η ανακοίνωση της ΕΑ Πατρών

«Η Ε.Α.Π. στηρίζει την προσπάθεια των παιδιών της Prosvasis.co και συμμετέχει στην εκστρατεία συγκέντρωσης «Καπάκια από μπουκάλια νερών, χυμών, αναψυκτικών, κ.α», για την «μετατροπή τους» και αγορά αμαξιδίου.

Συγκεκριμένα, στο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π. θα τοποθετηθούν κάδοι συλλογής, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους κατά την διεξαγωγή των αγώνων, να στηρίξουν την πρωτοβουλία.

Με σύνθημα «Μαζεύουμε Καπάκια Χαρίζουμε Αμαξίδια», συμβάλουμε όχι μόνο στην ανακύκλωση, αλλά προπάντων στην ουσιαστική προσφορά στον συνάνθρωπο που χρειάζεται αμαξίδιο, αλλά δεν έχει τον τρόπο να το αποκτήσει.

Με αρωγούς τους αθλητές των ακαδημιών μας, αλλά και την ευαισθητοποίηση των φίλων της Ε.Α.Π., συμβάλουμε συλλογικά, στην εκστρατεία που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Παράλληλα στις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου μας, θα υπάρχει αντίστοιχο μήνυμα Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Συμμετοχής τους στην προσπάθεια αυτή».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...