BEACH VOLLEY

Έχασαν στη «ρουλέτα» των τάι μπρέικ

Έχασαν στη «ρουλέτα» των τάι μπρέικ

Στο τρίτο τους συνεχόμενο ματς στον C’ όμιλο του όπεν τουρνουά του World Tour που κρίθηκε στα 3 σετ, οι διεθνείς μας Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη δεν κατάφεραν στην Πράγα να περάσουν στα νόκ αόυτ ματς και τερματίζοντας στην 25η θέση, με μοναδικό κέρδος 120 βαθμούς και 800 δολάρια, έχασαν κι άλλο πολύτιμο έδαφος στο δρόμο για το Ρίο 2016.

Για δεύτερο λοιπόν συνεχόμενο  οι διεθνείς μας πρωταθλήτριες  δεν κατάφεραν να περάσουν τους ομίλους του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, καθώς μετά τον αποκλεισμό της Λουκέρνης, σήμερα στην Πράγα τα “χρυσά” κορίτσια μας, μετά την ήττα από τη Γερμανία, αποκλείστηκαν έπειτα από τριπλή ισοβαθμία.

Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, μετά την πετυχημένη πρεμιέρα κόντρα στην Αυστρία και την επόμενη ήττα από την Ιαπωνία, τα δωσαν όλα για να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στην Πράγα απέναντι στην πανίσχυρη γερμανική ομάδα των Λαμπουρερ/Σούντε, “χάλκινες” στο κινεζικό Όπεν του Φουζού.

Από το ξεκινημα του μάτς κυριολεκτικά στην άμμο “έπεφταν κορμιά”, με τις αήττητες Γερμανίδες πρωταθλήτριες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σπύρου Καραχάλιου να κερδίζουν το σετ με 22-20. Η αντεπίθεση της Εθνικής μας στο β’ σετ σκόρπιασε χαμόγελα, καθώς οι διεθνείς μας ισοφάρισαν 1-1 σετ με 21-16, ωστόσο στο ταί μπρέϊκ τα λάθη στοίχισαν στην γαλανόλευκη που έχασε το σετ με 15-6, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-1.

Στο άλλο ματς οι Σούτσενχέφερ/Πλέζιουτσνιγκεν από την Αυστρία επιβλήθηκαν με 2-0 (21-19, 27-25) των Τανάκα/Κουσάνο από την Ιαπωνία, που παρά την ισοβαθμία με Ελλάδα και Αυστρία στους 4 πόντους, ευνοήθηκαν στη διαφορά των σετ και τερμάτισαν δεύτερες, αφήνοντας τρίτες τις Αυστριακές και τέταρτες τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες. Πρώτα και αήττητα με 6 βαθμούς τα κορίτσια του τεχνικού, Σπύρου Καραχάλιου, Λάμπουρερ και Σούντε.