ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Έχασε από Κύπρο, συνεχίζει σε Λεμεσό

Έχασε από Κύπρο, συνεχίζει σε Λεμεσό

Δύο ήττες με 3-2 ήταν ο απολογισμός της Εθνικής Νεανίδων στα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας της  κόντρα στην αντίστοιχη της Κύπρου στο γήπεδο του Αγρού.

Αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Κώστας Παπαδόπουλος στην μέχρι τώρα προετοιμασία της Εθνικής στην Κύπρο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη κοινή προετοιμασία του με την Κύπρος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Λεμεσό έδωσε δύο φιλικά στα οποία ο Κώστας Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριές του.

Η Εθνικής μας ομάδας γνώρισε την ήττα στο ταϊ-μπρέϊκ και στα δύο φιλικά τα οποία ήταν ιστορικής σημασίας για τις Κύπριες αθλήτριες του Μανώλη Ρουμελιώτη καθώς ήταν η πρώτη φορά που κερδίσανε την Ελλάδα σε επίπεδο Νεάνιδων.

Η Εθνική Ελλάδος θα δώσει δύο ακόμη φιλικούς αγώνες στην Κύπρο, πριν αναχωρήσει στην Εσθονία για να λάβει μέρος σε όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης της Ευρωπαϊκής Ζώνης, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015.

Η Εθνική Ελλάδος θα παίξει την Τρίτη, ανήμερα των Φώτων, ώρα 16:00, με την ΑΕΚ Λάρνακας στο “Θεμιστόκλειο” της Λεμεσού. Την Τετάρτη, σε ώρα που αναμένεται να καθοριστεί, η Εθνική Ελλάδος θα παίξει με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο γήπεδο του Απόλλωνα. Η Εθνική Κύπρου, ως διοργανώτρια, έχει εξασφαλισμένη τη θέση της μεταξύ των 16 κορυφαίων ομάδων που θα αγωνιστούν το καλοκαίρι στη Λεμεσό.