Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έχασε το ματς, κέρδισε τις εντυπώσεις ο Α.Ο.Μ.

Έχασε το ματς, κέρδισε τις εντυπώσεις ο Α.Ο.Μ.

Άτυχο στάθηκε στο τελευταίο του ματς στο πλαίσιο του “Plovdiv Cup 2016” το Μαρκόπουλο, καθώς σε τρίτο συνεχόμενο αγώνα που κρίθηκε σε ται μπρέικ, η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη “λύγισε” με 3-2 σετ στην πίεση της τουρκικής Μπουρσασπόρ, ολοκληρωνοντας με 1 νίκη-2 ήττες τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο πρώτο φιλικό τεστ της βουλγαρικής Φιλιπούπολης.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη μετά την ήττα 3-2 σετ στην πρεμιέρα από την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας των Τένεβα, Τσβετάνοβα και Τσέσλιαρ και το χθεσινό νικηφόρο 3-2 επί της ρουμανικής Ντιναμό Βουκουρεστίου, έχασε πριν λίγη ώρα στα… σημεία με 3-2 (21-25, 25-18, 22-25, 26-24, 19-17) και περιμένει την εξέλιξη της αναμέτρησης Μαρίτσα Πλόβντιβ- Ντιναμό Βουκουρεστίου για να μάθει την τελική κατάταξη στο διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας.

bursaspor

Με εξαίρεση τα δύο πρώτα σετ, που κρίθηκαν εύκολα για τις δύο ομάδες, στα τρία επόμενα έγινε πολύ σκληρή μαχή με αποκορύφωμα το δραματικό ταί μπρέικ, αν και το Μαρκόπουλο είχε τη δυνάτητα να τελειώσει το ματς στο δ’ σετ. Τελικά όμως στο 5ο σετ  Ελληνίδες και Τουρκάλες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το 17-17, με το οριακό προβάδισμα να εναλλάσεται διαρκώς, ώσπου η Μπούρσασπορ με τη βοήθεια και της τύχης κατάφερε με 19-17 να πανηγυρίσει με 3-2  σετ την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Ασταμάτητη και σήμερα η Μερκάδο, που σημείωσε 38 πόντους (40% επ., 2 μπλοκ, 4 άσοι) αναδείχθηκε για τρίτο ματς τοπ σκορερ του αγώνα, με τη Λιτόφτσενκο να σταματά στους 24.

Α.Ο. Μαρκόπουλο (Γ. Νικολάκης):  Σόουζα 8π, Δικαιούλια 8 (4 μπλοκ.), Μερκάδο 38, Φακοπουλίδου 11, Λιάγη 9 (4 άσοι), Διάλα 7, Πατεράκη 5 (3 μπλοκ), Νικολογιάννη 3, λιμπερο η Κλάιν (27%).