Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έχασε Παντακίδη (video)

Έχασε Παντακίδη (video)

Στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό τη γλύτωσε με κάτι ράμματα στο ζυγωματικό, ωστόσο η ατυχία είχε νέο ραντεβού με τον Γιάννη Παντακίδη στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς ο έμπειρος κεντρικός τραυματίστηκε στο πόδι  αποχωρώντας υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Αν υπήρχε Όσκαρ ατυχίας στο πρωτάθλημα της ΕΣΑΠ για τον μήνα Νοέμβριο θα πήγαινε στον Γιάννη Παντακίδη.

Ο έμπειρος κεντρικός του ΠΑΟΚ αν και γλύτωσε τα χειρότερα στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός και στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Παντακίδης σε προσπάθειά του να βγάλει άμυνα στο 6-4 του πρώτου σετ στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να αποχωρήσει “σηκωτός” από τους συμπαίκτες του στους  “ασπρόμαυρους” και εν συνεχεία να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ένα μεγάλο πλήγμα για τον  ΠΑΟΚ και τον Νικολαϊ Ζελιάσκοφ, αφού όπως όλα δείχνουν θα χάσουν τον έμπειρο κεντρικό για αρκετά μεγάλο διάστημα, μιας και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για κάταγμα και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβάλετε αυτή τη στιγμή ο 30χρονος άσος.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΚΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ