ΔΙΕΘΝΗ

Έχασε το πλεονέκτημα έδρας ο Γ. Αθανασόπουλος

Έχασε το πλεονέκτημα έδρας ο Γ. Αθανασόπουλος

Η Στουτγκάρδη δεν κατάφερε να μπει “με το δεξί” στη σειρά των τελικών των πλέι οφ της Bindesliga γυναικών, καθώς η πρωταθλήτρια Σβέριν το Σάββατο πέτυχε με 3-2 σετ το “break” στη SCHARRena και “πήρε κεφάλι’ στην κούρσα του τίτλου κόντρα στην ομάδα του Έλληνα τεχνικού, που “πλήρωσε” τις ατυχίες και τους τραυματισμούς της στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Το καλό ξεκίνημα της Allianz MTV μπροστά σε 2.251 φιλάθλους δεν είχε ανάλογο τέλος, αφού στην κατάκτηση του α’ σετ με 25-21, η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε με 25-22, να πάρει προβάδισμα με 2-1 σετ.

Βελτιωμένη σε μπλοκ και επίθεση η Στουτγκάρδη ισοφάρισε με το σκορ του α’ σετ, 25-21 σε 2-2 και έδειξε αποφασισμένη να τα δώσει όλα στα τάι μπρέικ.

Εκεί όμως, παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων με 10-7 και 12-9 η Σβέριν κατάφερε με καλύτερη επίθεση και λιγότερα λάθη να φτάσει με 15-12 στη νίκη, 3-2 και στο 1-0 στη σειρά των τελικών.

Τοπ σκόρερ του αγώνα η Σάκμαρι με 25 πόντους, 21 πόντους σημείωσε η Πέροβιτς της Στουτγκάρδης, ενώ έναν πόντο λιγότερο είχε η Λίμπαν της Σβέριν.

Το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 25 Απριλίου στην έδρα των πρωταθλητριών Γερμανίας, “Πάλμμπεργκ Αρένα”.