Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ευχαριστήριο Πορφύρα σε Φοίνικα

Ευχαριστήριο Πορφύρα σε Φοίνικα

Toν πρόεδρο της μπασκετικής ομαδας γυναικών του Φοίνικα, ευχαριστεί ο Πορφύρας. Η διοίκηση της Πειραιώτικης ομάδας που παλεύει για την παραμονή της στην Α1, ευχαριστεί τον κ. Ανδρέα Κιοσέ για την καλή συνεργασία και πρόθεση του να δεχτεί να μεταθέσει τον αγώνα της ομάδας του στις 21.15,το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου να γίνει στις 19.00 το ματς του Πορφύρα με την ΑΕΚ στο «Σαλπέας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του blog του Πορφύρα:

«Ο επόμενος αγώνας της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα για την Α1 Εθνική Κατηγορία, είναι την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στο Σαλπέας, με την ΑΕΚ.

Προκειμένου να ορισθεί το παιχνίδι μας, χρειάσθηκε να μετατεθεί στις 9.15 μ.μ. η ώρα έναρξης του παιχνιδιού της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Φοίνικα, για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.Η συνεργασία μας με τον Πρόεδρο του Φοίνικα Ανδρέα Κιοσέ και την ΕΣΚΑΝΑ, προς την κατεύθυνση αυτή, ήταν γόνιμη, για ακόμα μία φορά. Τους ευχαριστούμε.

Ο Πορφύρας, άλλωστε, πάντα προσπαθεί για τη μικρότερη δυνατή αναστάτωση του υφισταμένου προγράμματος του γηπέδου μας.Το Σαλπέας είναι ( ουσιαστικά ) το μόνο γήπεδο που έχουμε στο Δήμο Πειραιά και ο ένας παλεύει δίπλα στον άλλον, όλοι με την ελπίδα ότι θα δοθεί μία ανάσα στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ γηπεδικό πρόβλημα που μας επηρεάζει όλους.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...