ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ευχαρίστησε τον «Κομαντάντε» Φιντέλ η νέα αντιπρόεδρος της FIVB

Ευχαρίστησε τον «Κομαντάντε» Φιντέλ η νέα αντιπρόεδρος της FIVB

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου βόλεϊ, η θρυλική Κουβανή Μιρέγια Λούις, εξελέγη ομόφωνα αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδία του αθλήματος, έπειτα από πρόταση του Βραζιλιάνου προέδρου Άρι Γκράσα στη διάρκεια της συνεδρίασης της Διεθνούς Ομοσπονδίας που φιλοξενήθηκε στην Αίγυπτο.

Στο σημαντικό ραντεβού της FIVB στο  Σαρμ ελ Σέικ η 51χρονη τρις ολυμπιονίκης (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996, Σίδνεϊ 2000) ακραία της Κούβας, δήλωσε μετά την εκλογή της: «Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον αγαπητό Κομαντάντε, Φιντέλ Κάστρο για τις διακρίσεις που είχα  στην αθλητική μου καριέρα” και συμπλήρωσε ο θρύλος του Hall Of Fame του αθλήματος:

“Αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη με ταπεινοφροσύνη και αξιοπρέπεια εξ ονόματος του λαού μου, των προπονητών μου και των συμπαικτριών μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέβαλαν στις επιτυχίες μου, την επαρχία Καμαγουέι, την κουβανική ομοσπονδία και τη  NORCECA (σ. σ Συνομοσπονδία Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής)”.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...