Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Ευχαριστώ» ΠΑΟΚ σε φιλάθλους και Εθνικό

«Ευχαριστώ» ΠΑΟΚ σε φιλάθλους και Εθνικό

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτες τον κόσμο που στήριξε την ομάδα στο  «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» αλλά και τη διοίκηση του Εθνικού που τους επέτρεψε την είσοδο.

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του για την άψογη παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης στο ματς του κυπέλλου με τον Εθνικό. Με υποδειγματική συμπεριφορά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα μας να πετύχει το στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Καθαρά Δευτέρα 23/2 και ώρα 19:00 η ομάδας μας υποδέχεται στο PAOK Sports Arena τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 17η αγωνιστική της Volleyleague.

Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στη μεγάλη μάχη του πρωταθλήματος και σας θέλουμε δίπλα μας.
Να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι αυτή η ομάδα δεν παίζει πια… ΜΟΝΗ της! Οι επιτυχίες της ομάδας μας ανήκουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ που τις περιμένει.

Τέλος, το TΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί ιδιαίτερα τη διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που μετά από χρόνια επέτρεψε την είσοδο στους φίλους της ομάδας μας».