Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το «ευχαριστώ» του Γκόμεζ (φωτ)!

Το «ευχαριστώ» του Γκόμεζ (φωτ)!

Συνέδεσε το όνομά του με τους πρώτους τίτλους του ΠΑΟΚ, ηγέτης εντός και εκτός γηπέδων αποχαιρέτησε την ομάδα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αφού για τον πολεμιστή Ερνάντο Γκόμεζ όταν ένας κύκλος κλείνει μια επόμενη πρόκληση… έρχεται!

Η διοίκηση ενημέρωσε τον Βενεζουελάνο άσο για την απόφασή της να χωρίσουν οι δρόμοι τους με το διαζύγιο να είναι… βελούδινο αφού αμφότερες τις πλευρές μόνο καλά γεγονότα και όμορφες στιγμές τις ενώνουν και έτσι ο έμπειρος διαγώνιος έγραψε στο instagram: «Σήμερα τελείωσε ακόμα ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ήταν μία εξαιρετική στιγμή για μένα και πέρασα εκπληκτικά με πολλούς και πολύ καλούς ανθρώπους που θα έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και φυσικά όλους μου τους συμπαίκτες αυτά τα 2,5 χρόνια . Εύχομαι τα καλύτερα στους πάντες μέσα στην ομάδα. Τώρα έχω μπροστά μου ακόμα μία πρόκληση. Θα έχετε νέα σύντομα».

Μια ανάσα -όπως γράψαμε και νωρίτερα- ο Βούλγαρος διαγώνιος, Νικολάι Ουσίκοφ

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...