ΔΙΕΘΝΗ

Έφυγε αποτυχημένος ο Καμέγιο

Έφυγε αποτυχημένος ο Καμέγιο

Ο Κουβανός άσος, Οσμέλ Καμέγιο της Asan Woori Card Hansae αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ώρες από την τελευταία ομάδα του κορεατικού πρωταθλήματος.

Στη V- League, όπου αγωνίζεται με τα χρώματα της Kepco 45 ο διεθνής μας, Δημήτρης Τζούριτς, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για μόνο έναν ξένο. Για αυτό και ουσιαστικά ο ξένος είναι σχεδόν “όλη η ομάδα”, με τους υπόλοιπους παίκτες απλά να τον πλαισιώνουν.

Παρόλα αυτά, μετά τους Skywalkers που αποδέσμευσαν τον Κολομβιανό, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, καθώς δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα λόγω του τρυαματιμσού του, η θέση του ξένου άδειασε και στη Woori, από την οποία ο Καμέγιο θεωρείται “ξένο σώμα” από την ομάδα. Ο Κουβανός σουπερστάρ δεν ικανοποίησε ποτέ τις προσδοκίες του προπονητή και των ανθρ’ωπων της ομάδας, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άσχημα για αυτόν όταν πριν από λίγες μέρες υπέστη και έναν τραυματισμό.

Έτσι στην τελευταία ήττα με 3-1 σετ από την πρωταθλήτρια Samsung Bluefangs για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου έκανε πάρτυ με 43 πόντους ο Κουβανός άσος των φιλοξενούμενων Λέο, ο συμπατριώτης του Καμέγιο δεν αγωνίστηκε καθόλου στο παιχνίδι και τα κάστανα από τη φωτιά προσπάθησε να βγάλει για τους γηπεδούχους ο Κιμ Γιουνγκ Χουάν με 26 πόντους.