A2

«Έφυγε» ο Δημούδης

«Έφυγε» ο Δημούδης

Οι δυσάρεστες ειδήσεις για το βόλεϊ συνεχίζονται καθώς το Θρακιώτικο βόλεϊ πενθεί για την απώλεια του πρώην προέδρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν της ΓΕ Αλεξανδρούπολης Στέργιου Δημούδη…

Μια ακόμη απώλεια μετρά το ελληνικό βόλεϊ καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Στέργιος Δημούδης.

Ο πρόεδρος της ΓΕ Αλεξανδρούπολης μετά την παρουσία του στο «Μιχάλη Παρασκευόπουλος» όπου παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας του αλλά και το φιλικό του Εθνικού με την Ορεστιάδα επέστρεψε σπίτι του όπου υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως ειδοποιήθηκε γιατρός από την σύζυγό του, αλλά όταν έφτασε ήταν ήδη αργά. Ο απροσδόκητος χαμός του Στέργιου Δημούδη αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα στο βόλεϊ του Έβρου καθώς ήταν από τους πλέον δραστήριους παράγοντες.

Έπειτα από αυτό το τραγικό γεγονός ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας της ΓΕ Αλεξανδρούπολης κόντρα στον Μακεδονικό έχει αναβληθεί.

Ο Στέργιος Δημούδης είχε διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος, αλλά και ταμίας στο ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ στις εκλογές του περασμένου καλοκαιριού είχε διαδεχθεί στην προεδρία της ΓΕΑ τον Γιώργο Τσιρτσίδη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί της Κυριακής στην Αγία Κυριακή…

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...