Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ευκαιρία αναρρίχησης στο Ζηρίνειο

Ευκαιρία αναρρίχησης στο Ζηρίνειο
Η Κηφισιά φιλοξενεί την Κυριακή (11/1, 18.00) την ταλαιπωρημένη λόγω της απώλειας της πτήσης Ορεστιάδα στο Ζηρίνειο για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η αήττητη εντός έδρας Κηφισιά που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, έχει την ευκαιρία με νίκη να προσπεράσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και να βρεθεί στην 3η θέση! Παράλληλα, η ομάδα των βορείων προαστίων ψαχνει και την 8η νίκη στο πρωτάθλημα αλλά τη ρεβάνς για την ήττα του Α γύρου με 3-2 σετ.
«Είμαστε σε έγρηγορση»
Ο κεντρικός του Α.Ο.Κηφισιάς Δημήτρης Σουλτανόπουλος είπε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν έχουμε απουσίες και αγωνιστικά προβλήματα. Θέλουμε να νικήσουμε για να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και να μείνουμε στη θέση που είμαστε. Μετά την ήττα στον Α΄γύρο είμαστε σε έγρηγορση. Βέβαια, τότε ήταν ακόμα αρχή στο πρωτάθλημα, μόλις είχε έρθει ο Όστιν και είχαμε απουσίες. Τώρα είναι διαφορετικά. Με καλή εμφάνιση θα συνεχίσουμε το επιτυχημένο σερί στην έδρα μας».
Από την άλλη, ο Γολγοθάς της Ορεστιάδας που από το ξεκούραστο αεροπλάνο, ταξίδεψε με πούλμαν στην Αθήνα ενώ αναγκαστηκά θα υποχρεωθεί να γυρίσει με τον ίδιο τρόπο αφού ακυρώθηκαν και τα εισιτήρια της επιστροφής τη φέρνει σε δύσκολη θέση μιας και οι παίκτες θα κληθούν να ξεπεράσουν και την κούραση. Αγωνιστικά ο Βραζιλιάνος Λούνα ξεπέρασε το πρόβλημα με τα γόνατα του ύστερα από ειδική θεραπεία ενώ από τις αρχές του χρόνου δεν βρίσκεται στην ομάδα και ο Βούλγαρος ακραίος Σιμεόν Αλεξαντρόφ. Η Ορεστιάδα με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και στοχεύει στην 7η νίκη της στο πρωτάθλημα.
«Αναστάτωση…»
Ο προπονητής της Α.Ο.Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Μας δημιουργεί αναστάτωση και κόπωση η απώλεια της πτήσης καθώς μέχρι αργά το βράδυ η ομάδα θα είναι στο δρόμο. Η Κηφισιά έχει καλή ομάδα σε ιδιαίτερο γήπεδο όπου η Ορεστιάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Είμαι ευχαριστημένος από την προετοιμασία που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα καθώς ο Λούνα ξεπέρασε το πρόβλημα του. Θέλω να ευχαριστήσω τον χειροπράκτη Γιώργο Κόκορη και την φυσικοθεραπεύτρια Τζούλια Κερέμη για τις αποτελεσματικές προσπάθειες που έκαναν».