Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έφθασαν οι Σουηδοί, ξεκινάνε οι «πράσινοι»

Έφθασαν οι Σουηδοί, ξεκινάνε οι «πράσινοι»

Στην Ορεστιάδα βρίσκονται ήδη οι Γιόχαν Ίσακσον και ο Φρέντρικ Γκούσταφσον και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα των «πράσινων» προκειμένου στις 20 Αυγούστου να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ξεκίνησε και επίσημα με την έλευση στην Ορεστιάδα του Σουηδού τεχνικού Γιόχαν Ίσακσον και του συμπατριώτη του διαγώνιου Φρέντρικ Γκούσταφσον.

Τις επόμενες ώρες στον Έβρο αναμένονται οι Μαυροβούνιοι Μπλάζο Μίλιτς και Μάρκο Βουκασίνοβιτς, ενώ από εβδομάδα θα έρθει στην Ορεστιάδα και ο Κολομβιανός Χουάν Καμίλο Αμπουίλα.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου βρίσκονται ήδη στην Ορεστιάδα και όλοι αναμένουν με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας με τους «πράσινους» να αισιοδοξούν πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή.

Μάλιστα ο ΑΟΟ θα είναι η πρώτη ομάδα της Α1 που θα ξεκινήσει την προετοιμασία του καθώς έχει ολοκληρώσει από νωρίς το ρόστερ του και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της μεταγραφικής περιόδου έχοντας ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη των απαιτήσεων των φίλων του που επίσης αναμένεται να δώσουν και φέτος βροντερό παρών στο κλειστό «Νικόλαος Σαμαράς».