Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έφθασε Νάξο η Κόλτερ

Έφθασε Νάξο η Κόλτερ

Στη Νάξο βρίσκεται από την Τρίτη η Καναδή ακραία Αλίσα Κόλτερ και πλέον ο Κώστας Παπαδόπουλος μπορεί να προχωρήσει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας χωρίς απουσίες και προβλήματα..

Παρουσία της Κόλτερ συνεχίζονται οι προπονήσει του Πανναξιακού καθώς η  24χρονη ακραία που αποτελεί και την τρίτη ξένη στο φετινό ρόστερ της ομάδας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά και ενσωματώθηκε με τα υπόλοιπα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου.

Στο αεροδρόμιο την Κόλτερ υποδέχτηκε εκπροσωπώντας την διοίκηση η κ. Μαρία Σαλτερή και μαζί πήγαν στο κλειστό της Νάξου να γνωρίσει τις νέες της συμπαίκτριες ενώ αμέσως μετά πήγε στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί.

Κατά την έλευσή της στο νησί των Κυκλάδων η Κόλτερ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με το συλλεκτικό κασκόλ της φετινής σεζόν ποζάροντας χαμογελαστή στον φακό.

Η ομάδα της Νάξου συνεχίζοντας τα φιλικά προετοιμασίας της την Παρασκευή το πρωί θα αναχωρήσει για τον Πειραιά και την ίδια μέρα το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στις 19:00, ενώ την επόμενη μέρα στις 14:00 το μεσημέρι θα αγωνιστεί κόντρα στο Αιγάλεω.