Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ευχαρίστησε Θριάσιο Νοσοκομείο και… «ξεφώνισε» ΕΣΑΠ ο Ανδρεόπουλος

Ευχαρίστησε Θριάσιο Νοσοκομείο και… «ξεφώνισε» ΕΣΑΠ ο Ανδρεόπουλος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Θριασίου Νοσοκομείου που δίνουν μάχη με τον κορονοϊό σώζωντας ανθρώπινες ζωές όλο το 24ωρο έδωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Την ίδια ώρα ο προπονητής των “πράσινων” καταφέρθηκε εναντίον της διοργανώτριας αρχής εκράζοντας τα έντονα παράπονά του για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας του λίγο πριν την Β φάση του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά «Θα πούμε και για το ματς αλλά θέλω να πω δύο πράγματα διαφορετικά. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά  τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι 24 ώρες το 24ωρο σώζουν ζωές. Έχουν τον μεγάλο σεβασμό μου και τον απεριόριστο θαυμασμό μου αυτοί οι άνθρωποι.

Πριν από κάποιο διάστημα το αγωνιστικό πρόγραμμα που μας επέβαλλαν από τη Λίγκα ήταν σε 14 ημέρες να δώσουμε 5 παιχνίδα όλα ντέρμπι με τρεις μετακινήσεις στη Βέροια, στη Σύρο και το Ηράκλειο.

Αναρωτήθηκα τότε γιατί μας το κάνει αυτό η Λίγκα, δεν μπόρεσα να δώσω κάποια απάντηση στον εαυτό μου. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κάθεται 17 ημέρες και μόλις προχτές καταφέραμε να μαζευτούμε και να κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση. Μας έβαλε η Λίγκα στα εξ αναβολής ματς, μέσα σε έξι μέρες τρία ματς, με Φίλιππο, με Φοίνικα Σύρου και Ολυμπιακό.

Και μετά από αυτό καλούμαστε στο μίνι πρωτάθλημα που παίζουμε η ομάδα του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει τον τίτλο. Τώρα κατάλαβα τι προσπαθούσε να κάνει η Λίγκα τόσο καιρό, προσπαθούσε  να μας εκπαιδεύσει για να γίνουμε καλύτεροι προπονητές και αθλητές. Στο μυαλό μου μου έρχεται το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «Για το καλό μου» . Ευχαριστώ πολύ».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...