ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μπονιφάντε:«Ευχαριστώ τον κόσμο, ήταν καταπληκτικός»

Μπονιφάντε:«Ευχαριστώ τον κόσμο, ήταν καταπληκτικός»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση επί της Κροατίας, ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στο κόσμο που γέμισε το κλειστό της Γλυφάδας.

«Ξέρω ότι οι παίκτες μου μπορούν να παίξουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, με περηφάνια και αυτό έκαναν και σήμερα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και έχει τη δική του σημασία. Μεγάλη νίκη σήμερα όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και για τους εαυτούς μας. Χαίρομαι που το πρώτο επίσημο παιχνίδι μου στην Ελλάδα έγινε με τόσο κόσμο. Ήξερα ότι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα είναι θερμοί και το έζησα καλά ως παίκτης στο παρελθόν. Τους ευχαριστώ γιατί ήταν καταπληκτικοί. Τους περιμένουμε και απέναντι στη Κύπρο για να μας στηρίξει και να μας δώσει ώθηση όπως έκαναν και σήμερα».

Μενέλαος Κοκκινάκης: «Ευχαριστούμε το κόσμο που μας στήριξε, τον θέλουμε δίπλα μας»

Από τη πλευρά του ο λίμπερο της Εθνικής Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο από άποψη ότι είμαστε νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δείξαμε πυγμή και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Ο δρόμος είναι μακρύς και έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Οι προσπάθειές μας όλο το καλοκαίρι πιάνουν τόπο. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών και μας στήριξε σε αυτή την προσπάθεια με το εθνόσημο. Τον καλούμε και την Τετάρτη με τη Κύπρο για να μας στηρίξει».