Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ευχές και χαμόγελα αισιοδοξίας στην κοπή πίτας του Ηλυσιακού (fotos)

Ευχές και χαμόγελα αισιοδοξίας στην κοπή πίτας του Ηλυσιακού (fotos)

Μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα και εορταστικό κλίμα στα Ιλίσια, το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ηλυσιακού  Αθλητικού Ομίλου έκοψε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων,  το προαύλιο του κλειστού «Αντώνης Φώτσης γέμισε από νωρίς από τα μέλη της διοίκησης, τις αθλήτριες, τους προπονητές και το λοιπό επιτελείο της ομάδας,  τους εκπροσώπους χορηγών αλλά και πιστών φίλων των «κιτρινόμαυρων»που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την εκδήλωση του ιστορικού συλλόγου των Ιλισίων, ο οποίος συμπληρώνει φέτος αισίως 95 χρόνια ζωής!

Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων ήταν ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αναστασία Μπότου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής δήμαρχος Μετικαρίδης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας, Μπουλούκος Δημοσθένης, ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, Καλαρρύτης Λάμπρος, ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου,  Κολομπάτσος Δημήτρης, η πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», Γιώργος Τάσσης.

Ανάμεσα στους ανθρώπους του βόλεϊ, ξεχώρισαν οι παρουσίες της πρώην πρωταθλήτριας και νυν τεχνικού του Απολλώνιου Κερατσινίου, Κάταλιν Κις και της επίσης πρώην πρωταθλήτριας σε σάλα άμμο, Αθηνάς Σκυθιώτη με τις υπέροχες οικογένειές τους, αλλά και της Κρητικοπούλας αρχηγού των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας, Χρυσάνθης Χριστοδούλου, που από το 2016-2019 αγωνίζονταν με τα «χρώματα» του Ηλυσιακού.

A. Πανώριος: “Θέλουμε τη στήριξη της πόλης και της δημοτικής Αρχής”

Η ζεστή εκδήλωση άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό του επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ γυναικών, Αλέξανδρου Πανώριου. Η «ψυχή» και «αιμοδότης» του τμήματος,  μετά από έναν μίνι απολογισμό σε μια δύσκολη χρονιά, ευχαρίστησε έναν-έναν τους χορηγούς που στηρίζουν την φετινή μεγάλη προσπάθεια, ευχήθηκε υγειά και κάθε επιτυχία στην ομάδα, στους στόχους της παραμονής και στο φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας (για 2η φορά στην ιστορία του συλλόγου μετά το ιστορικό ραντεβού της Σαντορίνης το 2018), ενώ ζήτησε από την δημοτική Αρχή, επιπλέον χώρους και ώρες για προπόνηση, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου, αλλά και τη δημιουργία ανδρικού τμήματος βόλεϊ.

Β. Θώδας: “Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με το Πανεπιστήμιο Ζωγράφου” 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, να παραμείνει η ομάδα στην Α1 και να διακριθεί στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Αναφερόμενος στο γηπεδικό πρόβλημα, που έθεσε νωρίτερα ο κ. Πανώριος, ο κ. Θώδας τόνισε πως η έλλειψη κατάλληλων χώρων στην πόλη δεν επιτρέπει τη δυνατότητα κατασκευής κάποιου νέου γηπέδου. Ωστόσο επεσήμανε πως η διοίκηση του Δήμου, από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Πανεπιστήμιο, ώστε να δοθούν ώρες προπόνησης στο κλειστό που βρίσκεται πίσω από την Πανεπιστημιούπολη. Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση πως οι συνομιλίες βρίσκονται σε «καλό δρόμο» και δεν αποκλείεται το αίτημα να τελεσφορήσει ακόμη και μέσα στο 2022.

Π. Οικονόμου: «Δεν θέλουμε πολλά από λίγους, θέλουμε λίγα από πολλούς»

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Ηλυσιακού, Παναγιώτης Οικονόμου μετά τις καθιερωμένες ευχές για υγεία, στάθηκε στο «καμάρι της πόλης», τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, ένα από τα 8 ολυμπιακά αθλήματα που διατηρεί ακέραια ο σύλλογος: «Αυτή τη χρονιά αναθέσαμε τη διοίκηση του βόλεϊ στον κ. Αλέξανδρο Πανώριο. Έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα και γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να κρατηθεί ο Ηλυσιακός μας στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό πέρα από την αίγλη που θα δώσει στο σύλλογό μας, ίσως να φέρει και κάποια χρήματα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ηθικά, υλικά αλλά και οικονομικά. Δεν θέλουμε πολλά από λίγους, θέλουμε λίγα από πολλούς» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, που για 4η σερί σεζόν βλέπει το βόλεϊ να φιγουράρει στη Volley League Γυναικών και να διαφημίζει τα Ιλίσια στα «σαλόνια» του αθλήματος, έχοντας μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος 5 ξένες στο ρόστερ του!

Τ. Καφατσάκη: «Τα κορίτσια μας είναι… δύναμη»

Τις δικές της ευχές εξέφρασε όμως και η πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, κυρία Τίνα ΤΚαφατσάκη, η οποία ζήτησε μια καλύτερη χρονιά από τις προηγούμενες. «Τα κορίτσια είναι «δύναμη» , η ομάδα έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως άμα θέλει μπορεί και τα’ χει καταφέρει!  Τα κορίτσια είναι “δύναμη” οπότε εύχομαι καλές νίκες, υγεία και καλή χρονιά σε εσάς και στις οικογένειές σας».

Ν. Λούτας: “Περήφανη η Hell Energy Drink που είναι κοντά σε αυτό το ιστορικό σωματείο”

Ο διευθυντής πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας της «Ηell Energy Drink» Νίκος Λούτας, που βρίσκεται για 2η χρονιά ως μεγάλος χορηγός στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων» των Ιλισίων, ευχήθηκε καλή χρονιά και νίκες στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο προϊόν της εταιρείας, βιταμινούχο ρόφημα από την οικογένεια Vitamin Drinks της Swiss Laboratory, που βρίσκεται ήδη στην αγορά.

Τυχερά Φλουριά και δώρα!

Τυχερός της κοπής της πίτας του συλλόγου, που πραγματοποίησε ο δήμαρχος, Βασίλης Θώδας, με τη συνδρομή των παραγόντων Γιώργου Καρκοβίρη και Αλέξανδρου Πανώριου, ήταν ο αντιδήμαρχος, Λάμπρος Καλαρίτης, που πέρα από το γούρικο φλουρί, κέρδισε και ένα μεγάλο δώρο, προσφορά των χορηγών της ομάδας.

Στα κομμάτια της βασιλόπιτας που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους υπήρχαν άλλα τρία τυχερά φλουριά, που αντιστοιχούσαν σε δωρεάν νερά- αναψυκτικά ενός μήνα, προσφορά από τον έτερο σημαντικό χορηγό της ομάδας, την εταιρεία «Bίκος».

Επίσης κληρώθηκαν και άλλα σημαντικά δώρα, προσφορά των χορηγών του τμήματος, όπως ένας γυναικείο κόσμημα από την εταιρεία «Στεφανίδης Ρολόγια-Κοσμήματα», δωρεάν πρόγραμμα γυμναστικής  για ένα μήνα από το κέντρο φυσιοθεραπείας και personal training «Training Pro», αλλά και προσφορά άλλων προϊόντων από τα καφέ «Terra Delicia» και «Βourbon»,  που πρόσφερε δωρεάν τις πίτες της εκδήλωσης, καθώς επίσης και από την εταιρεία ενοικιάσεων επιπλωμένων διαμερισμάτων “Flatmate”, του κ. Χριστόφορου Κωνσταντινίδη, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας.

Το  συντονισμό της όμορφης εκδήλωσης -της οποίας  την ηχητική κάλυψη είχε η εταιρεία “Ηχόραμα”- ανέλαβε η βοηθός του τεχνικού της ομάδας, Νίκου Κωστακόπουλου και πρώην αθλήτρια του «Ηλυσιακού», Στεφανία Μπεμπή, που μετά την  παρουσία της σε 13 κοπές πίτας του συλλόγου και δυο τυχερά φλουριά στην κατοχή της, εντυπωσίασε με τον… αέρα της και στα νέα της καθήκοντα!

Και του χρόνου λοιπόν με υγεία και καλές επιτυχίες στην ομάδα!