Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ευχές του Α.Ο. Θήρας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ευχές του Α.Ο. Θήρας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Θήρας μέσα από μια special φωτογράφηση, έστειλε ευχές αλλά και το δικό της μήνυμα για το σημερινό εορτασμό της  Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Α.Ο. Θήρας

Η ομάδα μας, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του νησιού μας, ο Α.Ο. Θήρας, στέλνει ένα ακόμη αισιόδοξο, χαρούμενο, δημιουργικό και δυναμικό μήνυμα, αυτή τη φορά για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου!

Οι αθλήτριες μας ο Α. Ο. Θήρας αντιμετωπίζοντας για μια ακόμη φορά με αισιοδοξία τις αντιξοότητες που διέκοψαν εκ νέου και έως τις 15 Μαρτίου την διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος, εκφράζοντας την ευαισθησία τους σε κοινωνικά ζητήματα, φωτογραφήθηκαν στέλνοντας τις καλύτερες ευχές τους για ευημερία και ευτυχία σε κάθε γυναίκα!

Οι αθλήτριες αλλά και οι γυναίκες που απαρτίζουν την ομάδα μας, για μια ακόμη φορά, σήμερα 8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκα, στέλνουν το μήνυμά τους για μια καλύτερη κοινωνία με λιγότερες ανισότητες και περισσότερα χαμόγελα!

Ως Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ευχόμαστε στις αθλήτριες, στις γυναίκες που υποστηρίζουν την ομάδα μας, αλλά και σε όλες τις γυναίκες “Χρόνια Πολλά, Καλά και Ευτυχισμένα” !

Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.