A2

Αιγάλεω: «Στην προπονήτρια μας με αγάπη»

Αιγάλεω: «Στην προπονήτρια μας με αγάπη»

Μια ευχάριστη έκπληξη  έκρυβε η χθεσινή προπόνηση του Αιγάλεω για την Αγγελική Αντωνιάδη.  Με αφορμή την ονομαστική της γιορτή και λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, παρουσία του προέδρου και στυλοβάτη της ομάδας, Παντελή Βλάχου, οι παίκτριες του Αιγάλεω της έκαναν δώρο ένα κινητό τηλέφωνο, κίνηση που συγκίνησε την σπουδαία τεχνικό του Σίτι.

aigaleo-antoniadi-02222antoniadou-044444

Μάλιστα η κ Αντωνιάδη που οδήγησε πέρυσι σε δύο φάιναλ φορ τις νεανίδες  και ένα τις κορασίδες του συλλόγου αλλά και στην άνετη παραμονή  στην Α2 τη γυναικεία ομάδα, με ανάρτηση  που έγραψε στο f/b, ανέφερε: «Ομαδάρα σας Ευχαριστώ πολύ! !πραγματικά είστε οι καλύτερες! ! Κορίτσια από διαμάντι. Είμαι πολύ τυχερή που φέτος συνεργάζομαι μαζί σας!! Να σας  έχει καλά ο Θεός! !»

Όσον αφορά  τον αγωνιστικό τομέα,  το Αιγάλεω γύρισε σελίδα, άφησε πίσω  του το άτυχο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και πλέον ανεβάζει στροφές ενόψει της προετοιμασίας του  για το Σαββατιάτικο ματς στη Ν. Σμύρνη, με τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανιώνιο (19.00) στον Α2 υποόμιλο, ο οποίος μετράει 5 σερί  νίκες.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...