ΔΙΕΘΝΗ

Έγινε… Τούρκος και «κουνάει σεντόνι» ο Νίλσον

Έγινε… Τούρκος και «κουνάει σεντόνι» ο Νίλσον

Έπειτα από συνολικά τρία χρόνια χρόνια στο ρωσικό πρωτάθλημα ο Σουηδός διαγώνιος επιστρέφει στα Βαλκάνια για να ενισχύσει την τουρκική Ζιράατ Μπανκάσι, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Champions League της προσεχούς περιόδου.

Ο διεθνής 32χρονος πρώην άσος του Πανελληνίου και του Ηρακλή, που μετά τη Θεσσαλονίκη και τους δύο σερί τίτλους τίτλους με τον “Γηραιό” (2007, 2008) έκανε το μεγάλο άλμα στη καριέρα του και αγωνίστηκε σε Ρωσία (Καλίνιγκραντ, Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ, Κουζμας Κεμέροβο), Ιταλία (Πιατσέντζα), Πολωνία (Φαρτ Κίλσε), επιστρέφει την προσεχή σεζόν στη “γειτονιά” μας, καθώς συμφώνησε πριν από λίγες ώρες με την τουρκική Ζιράατ Μπανκάσι της Άγκυρας.

Ένα βέβαια από τα σημαντικότερα κίνητρα για τη μεταγραφή του είναι η παρθενική συμμετοχή της τουρκικής ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για την οποία ο Νίλσον σε δηλώσεις του στο Volleyplanet δύσκολα έκρυβε την χαρά του. “Νιώθω ενθουσιασμένος και ευτυχισμένος… Είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και μου’ λειψε” υποστήριξε ο Σκανδιναβός “μπόμπερ” που χαρακτήρισε την εμπειρία του με τον Ηρακλή ως “αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής”!