Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έκαναν Αmerican bar το Ζηρίνειο

Έκαναν Αmerican bar το Ζηρίνειο

Με τα μετάλλια τους στην τσέπη, οι νεαροί αθλητές-μαθητές 8 αμερικάνικων σχολείων (ACS) από όλη την Ευρώπη  έζησαν από κοντά την ατμόσφαιρα του Κηφισιά-Παναθηναϊκός στο Ζηρίνειο.

Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα της 3Ης αγωνιστικής της volleyleague στο κλειστό της Κηφισίας, η κεντρική κερκίδα πλημμύρισε από νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Παρουσία των υπευθύνων συνοδών τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες του σχολικού τουρνουά ISST, που διοργανώθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή 8 αμερικανικών σχολείων από την Ευρώπη (από Αυστρία, Μ.Βρετανία , Γερμανία, Αίγυπτος), χειροκρότησαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων και στο τέλος πήραν αυτόγραφα, έβγαλαν selfies με τους παίκτες, ενώ άλλοι φωτογραφήθηκαν ομαδικά με τους νικητές της Κηφισιάς, Φερέρα, Όστιν και Κόβαλτσουκ.

«Ήταν πραγματικά μία υπέροχη εμπειρία και χάρηκα πολύ που βρέθηκα εδώ με το σχολείο μου. Δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά τέτοια ατμόσφαιρα… Είναι φανταστικά και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές» δήλωσε εντυπωσιασμένος στο www.volleyplanet.gr ο Νίκολας Τζόσουα Λάνγκερ της πρωταθλήτριας ομάδας του Μονάχου, που με τη νίκη του 3-2 στον τελικό άφησε στην 2η θέση την ομάδα του σχολείου της Αθήνας. Την τρίτη θέση κατέλαβε το σχολείο του Καΐρου.

Προπονητές της ομάδας του σχολείου της Αθήνας ήταν οι κ.κ. Άγγελος Δημητρόπουλος, Έρικ Σουγιουλτζόγλου ενώ το πολυεθνικό ρόστερ απαρτίζονταν από τους:  Άρης Αδάμ (ΗΠΑ), Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Λουκάς Ανανιάδης (ΗΠΑ), Ανδρόνικος Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δαμιανάκης, Θάνος Φραγκογιάννης-Μάτσας, Μάρκους Γκαλίντο (ΗΠΑ), Στιβ Χόρβερς (ΗΠΑ), Κρις Σουγιουλτζόγλου (Ολλανδία), Κωνσταντίνος Τρίτας (Ελλάδα/Αργεντινή), Κωνσταντίνος Τσούμας, Μπελεξής Αντώνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο από τους παραπάνω αθλητές, οι  Χρήστος Σουγιουτζόγλου (Ευρυάλη) και ο Ανδρόνικος Αποστολόπουλος (Αγία  Παρασκευή) συμμετείχαν και στην ομάδα των All Star, ενώ υπήρχαν άλλα δύο Ελληνόπουλα στο τουρνουά, ο Λεό Λύκος του International School της Βιέννης και ο Ιωάννης Βλάσσης του Αmerican International School της Βιέννης.