Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκανε… Κατερίνη – Ρέθυμνο σε 70 χλμ!

Έκανε… Κατερίνη – Ρέθυμνο σε 70 χλμ!

Μετά τους επαναπατρισμούς των Λαγουδάκη, Σαλούστρου στην Κρήτη «στα σκαριά» είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, μία ακόμη επιστροφή στο Ρέθυμνο, καθώς τα γνώριμα ρούχα της κρητικής ομάδας προβάρει ξανά η πρώην ακραία του ΓΑΣ Μεσσαρά, Νίνα Κατερίνη.

Για την 32χρονη άσο, που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κρήτη η απόσταση των περίπου 70 χλμ από τη Μεσσαρά στο Ρέθυμνο, δεν ήταν σοβαρός λόγος που θα την εμπόδιζε να επιστρέψει ξανά στον ΟΠΕΡ, ιδιαίτερα μάλιστα μετά τον φετινό επεισοδιακό της χωρισμό με την ομάδα του Ηρακλείου.

Άλλωστε πέρα από το δέλεαρ της επιστροφής στα σαλόνια της Α1 Γυναικών και της εκτίμησης που τρέφει προς τη διοίκηση της ομάδας, το γεγονός ότι μαζί με τα άλλα κορίτσια στα αποδυτήρια θα σμίξει ξανά και με την γυναίκα ορχήστρα» Γιούλη Παρασκάκη, με την οποία, μεταξύ άλλων, έχουν ζήσει και υπέροχες στιγμές ως δίδυμο στο beach volley, αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο για να ενισχύσει και πάλι με την εμπειρία της την προσπάθεια της ομάδας του Ρεθύμνου για παραμονή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνη ξεκίνησε την καριέρα της στον Α.Σ. Τυφώνα και στη συνέχεια διετέλεσε μέλος των ομάδων Παπάγου, Απολλώνιου Κερατσινίου, Γ.Σ Λουτρακίου, Ιώνων, Κερατέας, ΖΑΟΝ, ΓΑΣ Μεσσαρά, Ο.Π.Ε.Ρεθύμνου, ενώ πέρα από το μπιτς βόλεϊ , υπήρξε διεθνής των Εθνικών ομάδων κορασίδων και νεανίδων.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...