ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έκανε… σεφτέ ο πιο έτοιμος ΑΣ Παπάγου (fot)

Έκανε… σεφτέ ο πιο έτοιμος ΑΣ Παπάγου (fot)

Την πρώτη του φετινή νίκη σε φιλικό πανηγύρισε στο κλειστό του Παπάγου η τοπική ομάδα, που επικράτησε του φιλοξενούμενου ΓΣ Χαλανδρίου, σε ένα ματς προετοιμασίας μεταξύ δύο ομάδων των βορείων προαστείων.

as-papagou_gs-xalandriou-1

Στο παιχνίδι, που διεξήχθη παρουσία λιγοστών θεατών στις κερκίδες και οι δύο προπονητές δοκίμασαν πολλά διαφορετικά πρόσωπα και σχήματα, η γηπεδούχος ομάδα της Β’ Εθνικής, όπως αναμενόταν, παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από την πλήρως ανανεωμένη ομάδα του Χαλανδρίου και τελικά επικράτησε δίκαια με 3-0 (25-13, 25-19, 26-24) σετ των φιλοξενούμενων. Η λήξη του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να παίζουν μέχρι τα μεσάνυχτα, καθώς έπειτα από συνενόηση των δύο προπονητών παίχθηκε και ένα έξτρα σετ το οποίο κέρδισε και πάλι ο ΑΣ Παπάγου με 25-21.

Ο τεχνικός της γηπεδούχου ομάδας Αντώνης Πούμπουρας τόνισε στο Volleyplanet πως με βάση το βαθμό ετοιμότητας των ομάδων το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν αναμενόμενο. “Η δική μας ομάδα ήταν πιο έτοιμη όπως αποδείχθηκε, κάτι που θεωρώ φυσιολογικό μετά τα τρία προηγούμενα φιλικά που δώσαμε. “Λυνόμαστε” σιγά σιγά και είναι λογικό, όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος να αλλάζουμε ταχύτητα”.

as-papagou_gs-xalandriou-3

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Περόπουλος που δοκίμασε όλες του τις αθλήτριες σε διαφορετικές θέσεις, παρά την αποψινή ήττα δήλωσε στο Volleyplanet αισιόδοξος για τη συνέχεια. “Σε αυτό το δεύτερο φετινό φιλικό είδα κάποια πράγματα απέναντι σε μία ομάδα που έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τη δική μας. Με δεδομένη πάντως τη νεαρή ηλικία των αθλητριών μας, αλλά και το γεγονός ότι έχει αλλάξει σχεδόν όλη η ομάδα, πιστεύω πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και ο χρόνος από εδώ και πέρα θα δουλεύει υπέρ μας”.

Ακολουθούν κι άλλα τεστ για τις δύο ομάδες καθώς το προσεχές διήμερο 30/9-1/10 ο ΑΣ Παπάγου στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 5ο χρόνων ζωής του συλλόγου διοργανώνει μεταξύ άλλων εκδηλώσεων τουρνουά βόλεϊ με τη συμμετοχή τριών ακόμη ομάδων, ενώ το προσεχές Σαββατο 1/10 στις 20.00 ο ΓΣ Χαλανδρίου φιλοξενεί στο “Ν. Πέρκιζας” το Χαϊδάρι.