ΔΙΕΘΝΗ

Έκανε… Βελιγράδι- Σοπότ σε 20 μέρες!

Έκανε… Βελιγράδι- Σοπότ σε 20 μέρες!

Είκοσι μέρες έμεινε όλες κι όλες η Ιβάνα Ντρεζίλιο στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα της, καθώς η Σέρβα διαγώνια, μετά την επιστροφή της έπειτα από 11 χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα, υπέγραψε σύμφωνα με το worldvolley.com νέο συμβόλαιο με την πολωνική Τρεφλ Σοπότ.

“Επέστρεψα στην Ερυθρό Αστέρα για να βοηθήσω, επειδή είναι η ομάδα που αγαπώ, αλλά περίμενα για κάποια άλλη μεγάλη ομάδα για να δείξει το ενδιαφέρον και τελικά η πρόταση ήρθε. Η Τρεφλ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, που παίζει στο Champions League και διεκδικεί τον τίτλο στην Πολωνία. Έτσι, νομίζω ότι πήρα μια καλή απόφαση να αγωνιστώ εκεί. Ανυπομονώ να παίξω στο Champions League. Σχεδόν με κάθε σύλλογο που αγωνίστηκα, κερδίσει και έναν τίτλο. Έτσι ελπίζω, νέα χώρα – νέος τίτλος… “δήλωσε η 32xronh Ντρεζίλιο αποκλειστικά στο WorldofVolley.

Παράλληλα όμως αποκάλυψε και μια άλλη αποκλειστική είδηση…

“Θα επιστρέψω στην εθνική ομάδα της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο! Φυσικά εξαρτάται από μένα να δουλέψω σκληρά και να είμαι στο ρόστερ. Παρά το γεγονός ότι, γνωρίζοντας την ποιότητα της Τιγιάνα Μπόσκοβιτς, θα είναι δύσκολο να γίνω η πρώτη επιλογή για βασική στην εθνική ομάδα” πρόσθεσε η Σέρβα άσος.